nie no serio trudno skonczyc sam nie raz chcialem ale nie dalo rady czasami wchodze na otsa word war jakmi sie expic nie chce albo jak mnie ktos zzabije lub cos w tym stylu zeby odreagowac zlosc kiedys tydzien wytrzymalem bez tibi ale jak ja dostalem to gralem bardzo dlugo . tak jak @up napisal silna wola to podstawa teraz mugłbym przestać grać w tibie ale zima niedługo na dwur już ise nie wyjdzie same shity w telewizji no i co tu robic wszystkie gry na kompie sie przeszlo w plemionach 10 godzin budynek sie buduje to sie wchodzi na tibie i ze znajomymi gada 3 godzin moge przesiedizec pod depo i gadac z kolegami a nawet nie poczuje ze tyle czasu minelo.Lubie tez przegladac na forum zdjecia z lootuw i miec nadzieje ze kiedys tez pujde na demce bo muj najlepszy potwur jakiego w tybi zabilem solo to dl a z grupa hydra
EDIT @up
masz racje ze wszystkim można skończyć ale nie tak łatwo nie da sie np przestać palic w 5 minut na to potrzeba czasu ja juz nie raz chcialem przestac grac co chwila jakis hak chyba z 10 kont mi shakowali ale no trudno trzeba zyc dalej (nie myślcie że tibia to moje żecie

) nie lubie expic czasami mam dni w kturych mi sie chce no to wbijam lv etc.