Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord-Broniu
butcher cos bez szczescia na poi... 2x poi = 2x ded
|
Koles padl jak szmata, chcial isc po nagrody po zaliczeniu 5 sealow, dostal tp przeszedl 2 sqm i doszedl do tp = dead.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamil-Lisek
jest to 2 poi na neranie
na pierwszym byl trupinio i sephi blokerami i padly chyba 2 osoby
wiem ze malo osob padlo
|
Na 1 poi padlo okolo 15 osob ;s
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hubsik99
Jedna wielka padaka z tym POI kurwa  Padlo tyle h-lvls : Morecus, Ethan~, Pan Grucha etc. !! :/ O i wielkie GRATZ for me !! wykonalismy seala z Phantasamami a ja na tron nie wszedlem i nie zaliczylem ...
I tak wlasnie nie wykonalem POI , zaplacilem 300k nie wykonalem i na dodatek caly czas robilem za shootera oO zajebiscie wrecz kurwa ! :/
Ja pierdole ile sie czlowiek moze nameczyc za na darmo przeciez kurwa to sie w glowie nie miesci. 10h~ przy jebanym komputerze na marne, nie wiem next team za 6 miechow moze oO jak nie dluzej  przeciez to sie zalamac mozna , dobrze ze 3 osoby jakies zostaly obok seali i mi TP dali bo zeby wrocic bym pasc musial. Wszyscy co last seala wyszli z Hellhoundami to od razu do rooma z nagrodami ...
Co za jebany PECH !!    Tyle na to czekac i chuj !
POI ogolnie padaka i tyle ! Chociaz i tak Gz dla tych ktorzy wykonali ... Jeszcze wspomne o Morecusie ( na 1 POI 2x dead na tym kolejny dead - to jest pech ) my nigdy nie mamy szczescia. Morc nie martw sie za pol roku albo rok moze zrobimy \,,/ !!
|
Za glupote sie placi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Joaquin04
Nov 02 2007, 23:43:31 CET Died at Level 126 by a trap
moze mi ktos powiedziec co to jest ten "trap" nie spotkalem sie jeszcze z czym takim 
|
Pewne osoby w przednoc poi postanowili sie juz ustawic, niestety zam to debil wszedl sobie w ogien i zdechl. Trap = ogien odbierajacy po 300hp.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evel
to bylo tak ze moon chyba z vickiem bawili sie i lurneli diabolic~ i to poszlo na zama a ten trap go chyba dobil xd
|
j/w trap = ogien
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ludek'ziom
A co się stało z moonem? bo o ile wiem był na poi, a nie zrobił go 
|
Zrobil.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meffiu1
Byłem u kumpla i oglądałem ostatnie 3H POI.Z tego co widziałem Zamek wam dupe uratował -.^ Najlepsze, że Ci co sie z niego nabijali to padli (nie bd wypisywał nicków  )  Norvil kase dostał za siokanie (w połowie questa dednoł), a Zamek gówno i jeszcze chyba musiał płacić za wstęp -->żal.pl 
|
Zam nawet zachowywal sie niezle. Ale czlowieku nie wypowiadaj sie skoro widziales tylko 3h bo jesli nie Norvill to raczej bysmy tego questu nie zrobili. Nice asslicker ;*
Pozdro.