Dziekuję, za komentarze.
Jak pisałem pracuje od roku, stąd widać różne techniki i style rysowania. Brak detali, wiąże sie z tym, że większość moich rysunków powstaje w granicach nie przekraczających 1h. dawno, dawno temu sporo czasu zajęło mi rysowanie samych kresek i kółek na kartkach (żeby wyćwiczyć rękę).
Tabletem polubiłem robić szybkie i proste graficzki, a ołówek służy mi jako narzędzie ćwiczeń, nie zaś jako przyrząd z pomocą którego powstają dzieła na ścianę
Tak, wiem. Mógłbym każdy rysunek obrobić w P'shopie ale po co?
Nie było by wtedy mazów, tzw. rozmyć które wiążą sie również z jakością skanu, jednak zajęło by mi to sporo wolnego czasu, który lubię poświęcić rożnym innym "zabawą".
osobiście uważam, że w moich pracach najbardziej brakuje profesjonalizmu, który wiąże sie z tym, że nie chodzę na żadne zajęcia i sposoby rysowania poznaje sam.
I jeśli chodzi o architektóurkę, to mam pare fajnych rysunków długopisem tylko jeszcze nie wrzuconych na skan.
Jeszcze raz dziękuję
A no i Blacko jest zajebisty. Z racji że ma już za sobą dobre 6 lat rysowania... może w 2013 roku uda mi sie walnąć coś, co dorówna chociażby jego pierwszemu rysunkowi.