Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2007, 16:09   #41
yazid
Użytkownik Forum

yazid's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Santiago Bernabeu

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 100
Skille: B.R.A.K
Poziom mag.: 7+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adow Adan Pokaż post
CO za badyle tu piszą. Zróbcie sobie 4 postacie z 4 profesjami(po 40~lvl) i co update będziecie zmieniać.

Wszystko co cipsoft napisał jest GOOD , jak ktoś przeżył od tibi 7.6 do tibi 8.0 grając Paladynem i Knightem to czemu teraz ma nie przeżyć? Ja gram od początku Knightem i nic mi nie robi to że coraz częściej zmniejsząją siłę magii Knightowi . Po to knight jest zeby bić z broni białej a nie z magii. Powinni zmniejszyć Palladynowi siły(teraz to pro) , nie mówie ze dużo ale tak o 20~dmg. Druid powinien dostać coś fajnego , np. małe koszty leczenia Exurą Sio. Uh'y powinny dawać mniej lub więcej kosztować.

Nie nawidze jak ktoś zmienia profke bo mu update nie wyszedł . Prawdziwi Sorcerowi i Druidzi grali od tibi 7.5 a prawdziwi Knighci od początku do ostatniego Update. Teraz to Knight i Palladyn jest pro , ale od tego jest balansacja żeby wyrównać profesje a nie zmienić ich Miejsce :

1 Punkt widzenia .Sorcerer i Mag po Tibi 7.6 Wymiatał przez całe 2 update. Wtedy Knight i Palladyn byli nieźli ale dużo im brakowało do Magicznych Postaci

2 punkt widzenia. od Tibi 8.0 Masowo zaczęło sie "produkowanie" Noobskich Knightów i Palladynów którzy przed 8.0 nie mieli pojęcia o tych profesjach. Teraz wbic Knightem/Palladynem 50~ lvl to nie problem. Niestety ucierpieli na tym Sorcerer i Druid którym odebrano sporą siłę magiczna poprzez zredukowanie Siły do współczynnika(1:4 , 1-lvl ,4-mlvl).

3.Punkt widzenia. Teraz Knightom oraz palladynom powinno się odebrać trochę siły , nie mówię dużo ale wystarczająco tyle aby Sorcerer oraz Druid nie byli tak daleko w tyle jak teraz.
oo i tu sie zgodze tez od poczatku gram knightem i z update'ami zmienia sie tlyko miejse expa pamietam jak byla tibia 7.6 ajk wszycy grali sorkami i wszycy sie smiali jak moge grac knightem mi sie od zawsze podobal knight i knightem bede gral nawet jak bedzie mial taki damge jak w tibi 7.6 knight dla mnie rox i tyle

@aroonia
a gdby knight nie zobaczyl by ze sov ma juz malo wytrzymalosci.... albo zapomniel by go naprawic i w casie expa nagle mu znika i ciekawe jak by wrocil z demonow z goromy zreszta zobaczy sie co zrobia mamy troche czasu
10:37 Knight Bluster [70]: 10:36 Lowca-Dusz [82]: kurwa ty to jestes dziecko szczescia...
10:38 Terrey Knight [71]: zgadzam sie
10:38 Terrey Knight [71]: ==.-
10:38 Terrey Knight [71]: xd

Ostatnio edytowany przez yazid - 04-11-2007 o 16:12.
yazid jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.