Ja Pie*****
tu chyba 80 % uzytkowników tego forum to Debile.
jak już ktoś napisał - jesteście "dzieci updatów" , byleby KU*** taniej wam wyszło bo chcecie nazbierać se tych JEBA***CH itemsów i naje***ć leveli ile wlezie tylko po to żeby sie wozić i aby każdy myślał ze jesteście tacy super silni o doswiadczeni.
Ale tak sie skłądam ze znam takie JEB*NE zera jak wy. niektórzy z was -dzieci updatów nie znają nawet dobrze questów , miejsc , nie macie żadnej wiedzy. jesteście Cwaniaczkami , Typowy dzieciak update robi paladyna bo teraz paladyni mają tak łatwo ze żałosne to wogóle jest. Taki dzieciak także Cwaniaczy bo zarobi kupe hajsu przy śmiesznym ryzyku , znam takie Grupki...łazą sobie razem i nie mając pojęcia gdzie kupić shovel na Edron młucą Demony . To żałosne , niedouczone smarkacze ale mocniejsi od doświadczonego gracza który wiele widział i wiele czytał .
Boli mnie to bo te małe szmaty zaczną produkować sorców i druidów jak wyczają ze teraz granie Druidem jest "cool" i wogóle jest takie tanie itp.
Jeśli chodzi o update to Cip podały mglisty obraz tego co chcą zrobić ale i tak wyczuwam że towiele nie zmieni. Bo niby co zmienią? to że np z sd bede walił 500 zamiast 485? też mi różnica...WOOOOW wielce łaskawe cipsofty.
Gdyby jednak zamiast 485 byłoby 600 to juz byłbym usatysfakcjonowany ,w końcu najpotężniejsza runa a uderza tyle co dwa hity porządnego paladyna który se kupi royal speara za 15 gp
|