Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2007, 19:49   #106
Babol3
Użytkownik Forum

Babol3's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Skille: 70+/55+
Babol3 ma numer GG 11523816
Domyślny Takie tam moje zdanie...

1. Palek nie był zawsze najlepszą profesją (tak naprawde byłoby mi ciężko powrócić to expienia bez tarczy.... teraz paladyna nie jest tak łatwo ubić jak kiedyś)
2. Większość pomysłów tutaj jest bezsensu... po jakiego grzyba zmniejszać wagę spearów. Równie dobrze można zwiększyć ich wytrzymałość. Tępienie się broni ... mogłoby okazać się niezłe, ale CipSoft raczej tego nie wprowadzi. Zresztą Knight nie wymaga jakiś większych zmian... może jest troche za dobry xd
3. Zamiast mieszać z cap można zwiększyć wydajność run/manasów to by rozwiązało problem chociaż po części (ten rysuneczek jest zajebioza o ile ktoś umi chociaż troche angielski) Ja expiąc druidem/sorcem nigdy nie miałem tak dużych zysków ( o ile miałem ) jak podczas expa knightem/paladynem. Trzeba coś z tym zrobić!
Postacie magiczne są zdecydowanie zabardzo uzależnione od stanu konta.
4. Nowe czary dla druida to świetny pomysł
5. Nie wiem kto wymyślił jakiś pasek energii czy coś tam. To jest jakaś kompletna bzdura. Za dużo by to wprowadziło zamieszania.
6. Obrona... za względu na małą ilość hp sorca/druida mogliby im ją ulepszyć żeby ryzyko śmierci bylo mniejsze.
7. I żeby wszystkie profesje miały gdzie expić ( nowe expowiska dla postaci magicznych by sie przydały ) + miejsca dla bardzo wysokopoziomowych graczy
8. No i żeby te noobasy które co up zmieniją harki zostały na jednym ... żeby zamiast się martwić co bedzie za pół roku można było wkońcu poexpić.
9. Tylko żeby CipSoft nic nie zjebał

10. I koniecznie nowy serwer xD

Babol3 jest offline