Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2004, 13:12   #14
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wokamir
Fajne filmiki, ale najfajniejszy byl z Kekiwih, Gatsu Berserk i Wuzur'a. Oni mają za***is.... skille, ale Wuzura tylko nie znam skilli (mogłbyś podać). Z Kekiwih widziałem chyba już z 5 filmików. Trzymać tak dalej.
Niestey, ja też lubię filmy z kekiwihem, ale Wuzur żadnego jeszcze filmiku chyba nie nagrał(przynajm,niej na nie widziałem) i nie znam jego skilli.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
1 filmik sie bardzo dobrze zapowiadal, a tu w polowie filmu cos mi sie psuje ;o jak bym ustawil speed na 0
Noi pewnie w momencie kiedy goni tego najta? Wystarczy poczkeać porpsotu koleś miał duużego laga...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion.
Thx za filmik z tym kekwi~ >.< nidmor to moj kolega to po prostu spisze ich nicki i zabije >.< ty man
Np Nie będę już umieszczać tych starszych z kekiwihem, ale nie będę też amieszczał tych najnowszych tylko z powodu któregoś z tej trójki jeżeli będzie słaby, a zresztą w końcu tibia.de istnieje jakby co.

Topic:
Co do tych dwóch ostatnich linków sprawa mnie niepokoi bo nadal i mi nie działają jeżeli będą nie działały do końca dizsiejszego dnia to podam linki do ty oryginalnych, a zamieszczam na swoim koncie bo z tych zagranicznych może czase nie działać.

Dzisiaj zedytuje i dodam jeszcze kilka filmików

EDIT: Dzięki Magic, ale ja włożyłem narazie w to 20 minut , ale myślę, że wart założyć tkai temat bo dużo widać takich teamtów jak "Plz film z fajnego pkowania", zresztą zamierzam włożyć w to duużo więcej pracy

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 16-11-2004 o 14:27.
Vegefa Ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem