Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2007, 22:43   #146
Modliszka11
Użytkownik Forum

Modliszka11's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
@Jurij1234 twój pomysł jest bezsensu np. jstes gdzieś daleko expisz np. na Dragu a tu nagle bach bron sie psuje i co DED pewny
Knight zawsze mial bron nieniszcząca sie ale ma słabe czary obszarowe bo co 50 ek z exori max bije max za 70 a taki 50 Ms to po 300 z obszarówki, a knightem normalnie to bijesz po 1 monsterze...
Moim zdaniem to świetny żeby sie tempiła broń. i tak samo można powiedzieć o innych profesiach np expisz sorcem,druidem na dragonach a tu nagle niema mf i many odrazu ded pallek ma inaczej bo on bije z daleka skończom mu sie bolty/speary to jest dość daleko żeby zwiać

Cytuj:
marla666
Moim zdaniem knight powinien tak samo szybko awansować w walce wręcz co paladyn w walce na dystans.
tu sie z tobom zgadzam powini zmniejszyć prendkość skillowania palladynowi do poziomu knighta bo teraz zaszybko bije skille

Cytuj:
Adow Adan
CO za badyle tu piszą. Zróbcie sobie 4 postacie z 4 profesjami(po 40~lvl) i co update będziecie zmieniać.

Wszystko co cipsoft napisał jest GOOD , jak ktoś przeżył od tibi 7.6 do tibi 8.0 grając Paladynem i Knightem to czemu teraz ma nie przeżyć? Ja gram od początku Knightem i nic mi nie robi to że coraz częściej zmniejsząją siłę magii Knightowi . Po to knight jest zeby bić z broni białej a nie z magii. Powinni zmniejszyć Palladynowi siły(teraz to pro) , nie mówie ze dużo ale tak o 20~dmg. Druid powinien dostać coś fajnego , np. małe koszty leczenia Exurą Sio. Uh'y powinny dawać mniej lub więcej kosztować.

Nie nawidze jak ktoś zmienia profke bo mu update nie wyszedł . Prawdziwi Sorcerowi i Druidzi grali od tibi 7.5 a prawdziwi Knighci od początku do ostatniego Update. Teraz to Knight i Palladyn jest pro , ale od tego jest balansacja żeby wyrównać profesje a nie zmienić ich Miejsce :

1 Punkt widzenia .Sorcerer i Mag po Tibi 7.6 Wymiatał przez całe 2 update. Wtedy Knight i Palladyn byli nieźli ale dużo im brakowało do Magicznych Postaci

2 punkt widzenia. od Tibi 8.0 Masowo zaczęło sie "produkowanie" Noobskich Knightów i Palladynów którzy przed 8.0 nie mieli pojęcia o tych profesjach. Teraz wbic Knightem/Palladynem 50~ lvl to nie problem. Niestety ucierpieli na tym Sorcerer i Druid którym odebrano sporą siłę magiczna poprzez zredukowanie Siły do współczynnika(1:4 , 1-lvl ,4-mlvl).

3.Punkt widzenia. Teraz Knightom oraz palladynom powinno się odebrać trochę siły , nie mówię dużo ale wystarczająco tyle aby Sorcerer oraz Druid nie byli tak daleko w tyle jak teraz.
Zgadzam sie z tobom w 100%

Topic
Powini zrobić mana rune która by mało kosztowała i żeby mogły jom używać tylko profesje magiczne np od któregoś tam magicznego lvl.
gram swojm druidem od poczontku i dalej bende grać choćby niewiem co zrobili dla mnie sie liczy przyjemna gra żeby sie fajnie grało. zal mi sie robi tych co zmieniajom ciongle postacie tylko z powodu update i doceniam tych co grajom swojmi postaciami bez wzglendu na update czy inne przyczyny. i denerwujom mnie ludzie co już dosali w letnim update dużo a chcom wiencej np : żeby dodali jakieś nowe speary albo bolty dla palla, albo : fajnie jakby zwienkszyli siłe knightowi bo dalej jest słaby naprawde zal mi takich ludzi