Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2007, 00:43   #6374
Ampul
Użytkownik Forum

Ampul's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansu Pokaż post
3. Botuja tylko ek bo nie wiem jaki idiota puscil by na bocie rp/ms/ed [chyba ze na rotach - tylko znajdz kogos kto wbija na 80 lvlu exp na rotach] - tak, tak wiem - sa kamikadze ale o nich nie rozmawiamy
Nie mowi sie kamikadze tylko blackd users... i tak da sei walic nawet 100+ k/h rp na cavebocie mhm... ale nie na tym szicie NG lol
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansu Pokaż post
5. Zasady sa po to zeby je lamac, gdybym mial ek to tez bym go stawial na bocie, bo po co mam marnowac czas na expienie? przyjemnosc z gry to quest i hunty z przyjaciolmi a zeby do takich doszlo trza miec lvl -.^
Ta zgadzam sie... Poprostu ci co nie maja botow zazdroszcza osoba ze skillami 95/95 albo robieniem 2-3 lvli dziennie a jak chodzi o wspolne hunty i questy z przyjaciolmi mhm niby tak ale jak masz lvl to jeszcze bardziej im pomagasz niz oni tobie

Edit... Btw to w koncu kogo wolicie? Frienda Bottera czy frienda(a moze kilku?) sharera z ktorym sie nie dogadasz bo nie wiesz nawet kto gra?. Wybranie cavebotowania = gra 1 osoba. Wole bocic niz sharowac a na 1 wyjdzie nie zostaje w tyle z lvlem + gram sam i moge zrobic wszystko ze swoja postacia

Ostatnio edytowany przez Ampul - 05-11-2007 o 00:47.
Ampul jest offline