@Pacz_Knajć
Imie nazwisko:Tetsugaru Eikoku
Techniki: Eikoku no Jutsu - rzuca szybko sztyletami i shurikenami na zmianę (dawno nie oglądałem naruto i zapomniałem jak sie nazywają XD) Shubunshin no Jutsu - zamienia się w dowolny przedmiot z otoczenia. Akutenshi no Jutsu - zamienia się w ruchomy piasek na mniej/więcej 30 minut. Corsodesu no Jutsu - tworzy iluzje swojej skromnej osoby wokół przeciwnika co sprawia, iż ten jest zakłopotany i łatwiej go trafić.
Specjalna technika: Zapada się w postaci piasku pod ziemię, pojawia się niespostrzerzenie pod przeciwnikiem i piaskiem zapycha mu drogi oddechowe, oczy i robi dziury na wylot w ciele (zżera prawie całą chakrę)
Historia: Tetsugaru urodził się w górach przy Spartańskich warunkach. Jego matka była zbiegiem z cesarstwa Tendesuka i nie przeżyła porodu. Został wychowywany przez wilczą rodzinę , którą zabił po czym uciekł uczyc sie na pustynię. Jest najlepszym uczniem w wiosce piasku.
Cechy charakteru: Zabawny, wyluzowany, nie bierze życia na poważnie, ale gdy trzeba jest ostry i przerażający.
Gdzie chcecie byc: X uczeń z wioski piasku
Outfit:
Mam nadzieję że umiesz obracać i wkładać bronie. Wiem że nożyk mi nie wyszedł, ale tam ;p
Ahh: COPYRIGHT TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA KNAJTA PACZAJĄCEGO Z ZA KRZAKÓW [pacz_knight]! INACZEJ PLAGIAT!
@edit
To co on ma na nodze, to jego opaska ;p