Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wesha
nie no chlopaki gratz oby tak dalej. w koncu cos sie dzieje! mam nadzieje ze doczekam sie dnia keidy nie bedziecie sie wyzywac ze uzywacie ng bota ze pingujecie ze to noob nie jest w gilidi i frag nie powinien sie byc liczony... przestancie juz z tym!
a co do outfitu Unitu to wydjae mi sie troche dziwne, niby byli czescia Unitu ale jak odeszli obrabjaja ich jak tylko moga, Johnny Gunsy pisze na forum jaki to Gaura byl zly itd a uzywa czesc od nich...
|
Ja akurat to rozumiem. Jakby nie patrzeć byli częścią tej gildii. Zdziwiłbym się, gdyby to Oven zdecydowało na taki krok, bo byłoby to podszywanie się pod sławę, którą mogą zdobyć sobie sami. Taka prawda. Ale jeśli to Gunsy czy ktoś z tych staruszków wymyślili to sobie, to niech sobie nawet noszą outfity Fellowship of Ethilia, jeśli je jeszcze pamiętają ;P W sumie outfity to jest osobista sprawa. Ja noszę to co mi się podoba, nigdy nie lubiłem outfitów gildiowych, niemniej jednak przydają się one w razie walki.
Co do wyzywania. Myślę, że wszyscy trochę podrośliśmy od czasu wybuchu tej wojny. Ja na przykład dalej jestem pyskaty ale staram się nie być przy tym wulgarny. Czasem jest trudno, ale wierzę, że zmieniając siebie pomagam zmienić Titanię. Mam jednak trochę przywiązania