Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno
Chuj i tyle. Dla Interu to korzystniejszy wynik. Podobno mecz był świetny, akcja za akcją, prawdziwa determinacja. Tylko szkoda, że praktycznie żadna stacja na Sopcascie nie transmitowała meczu - wolała powtórki, bez komentarza...
|
Ja oglądałem na Sopcascie, z angielskim komentarzem, przy super buforze. Nie wiem jak mogłeś nie znaleźć odpowiedniego kanału ;s Co do samego meczu, to nie wiem czy taki wspaniały był. Juventus za każdym razem gdy wyprowadzał akcje, piłka zatrzymywała się na środku pola, wszyscy ustawiali sie i zaczynał się żmudny atak pozycyjny. Nie było tego elementu zaskoczenia tylko jakieś takie zwykłe schematy. Co do Interu, to też nic ciekawego nie zaprezentowali- w drugiej połowie przyjęli Juve na swoją połowę i odpowiadali co jakiś czas szybkimi kontrami. To co mogło się podobać to zaciętość zawodników w walce w środku pola, widać było złość (np. Ibrahimowic dostał w warz od bodaj Chieliniego). Napisałeś, że to dla Interu korzystniejszy wynik- a moim zdaniem powinniście się cieszyć z jednego punktu, bo Inter z tych kontr wypracował sobie więcej sytuacji niż Wy. Gdyby nie to, że macie przyzwoitego bramkarza to z pewnością Inter by wygrał. Może jestem zbytnio zakochany w Premier league, ale moim zdaniem ten mecz można by porównać z meczem średniaczków ligi Angielskiej. W mojej opinii ten mecz to za słabe widowisko, jak na spotkanie dwóch klubów znacząco kandydujących do zwycięstwa w Scudetto.