zaczne od poczatku.
nie mozna atakowac ani wejsc zaraz po walce z graczem do pz ( protection zone ) sa to swiatynie, depo, domki i guildhousy. w innych domkach mozna atakowac...
runa jako runa jest tepa i nie wie kto ja rzuca na gracza/potwora, wiec 2 rozne profesje z takimi samymi lvvl i mlvl beda zadawaly srednio takie same obrazenia.
obrazenia od wszystkich czarow zalezne sa od poziomu gracza oraz od poziomu magicznego gracza.
sila niektorych czarow jest modyfikowana o klase pancerza celu ( przyklad: srednio 1 strzal z sd zabierze wiecej hp postaci bez zadnego eq niz z dobrym eq )
druidami i sorcerami sie nie trenuje poniewaz nigdy nie zrobia dobrych skilli. przewaznie nawet high levelowi sorcowie/druidzi nie maja skilli wyzszych niz 25/25, a takie skille ma najt na 8 lvl...
mozna miec tylko 2 summony. da sie to obejsc. mozna miec wiecej summonow, trzeba tylko miec kupiony czar undead legion, ktory tworzy szkielety z cial lezacych w poblizu. trzeba summony wlasciwe "wyczarowac" jako pierwsze i potem rzucic czar exana mas mort. jezeli stworzyli bysmy pierwsze szkielety a potem chcialibysmy stworzyc summony to gra wyswietlila by komunikat ze mozna miec tylko 2 summony.