Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh
A po krótkim czasie dostają te same gry z dodatkowymi poziomami (Gears of War). 
Btw: czy Crysis ukaże się na jakiejś konsoli ? Bo coś mi się o uszy obiło, że będzie wyłącznie na PC.
|
Tak, będzie tylko na PC. Odebrałem to jednak jako "i my mamy killera". Co z tego, skoro nawet nie grałeś(jeśli jednak, to tylko w demo). Jak dla mnie po demku to gra z kulejącą fizyką, świetną grafiką i zabójczymi wymaganiami, nic więcej. IMO nie dorasta do pięt Bioshockowi, w którego z wypiekami łupałem.
Co do gier na wyłączność niektórych platform... Cóż, gry na konsole o wiele lepiej się sprzedają. Ludzie mają konsole po trzy stówki(jak dla nas 300 zł...), kupują gry po 30 funtów/euro/dolarów i łupią, ile wlezie. Nie wydają szmalu na jakiś wypas komputer, bo on jest do wszystkiego innego, prócz grania(zwykle). Nie ma martwienia się wymaganiami, płynnością, niestabilnością... Tylko, czy spędzą przy niej godzinkę, czy 10, 100...
@Nytalith
Mam Athlona 3200+, GeForce'a 7600GT, 1 GB RAM. Crysis chrupie na minimalnych, i to ostro. Co do jego jakości, poczekajmy do premiery.