Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2007, 20:52   #24
Avenlight
Użytkownik Forum

Avenlight's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem

Avenlight ma numer GG 9326036
Domyślny

Dobra, panowie UP nie offtopujcie, gadajcie na temat tego fake, czyli dawajcie ocene, mowice Pacz'owi co zle itp. a nie klucicie sie o to ze ten fake jest na podstawie Naruto. Ja osobiscie nielubie Naruto, ale fake mi sie podoba. Ale pamietaj Pacz pisze sie
XXX says:
HEllo
a nie XXXsays:HEllo

Aha i proponuje przy walkach niepisac hita w liczbach, wystarczy pokazac strate hp na pasku zdrowia. (Jak dla mnie tak bedzie lepiej)

Ogranicz bledy ortograficzne. Ocena jak na razie 8,5/10.
Aha, Drakon i Michoss - nie oceniajcie fake tak ostro pod wzgledem tego na czym sie opiera(w tym przypadku na Naruto) skad wiecie, moze akurat bedzie fajny. A, i Orog, przestan wyzywac bardziej doswiadczonych fake'owcow i prosze, nie spamoj.

@ Michoss i <.<
Czyli wedlug was fake jest chujowy bo jest o Naruto? ehh lol. A to ze jest ladnie wykonany itp, to was nie obchodzi? ehh lol. A moze dla kogos Michoss twoj fake jest Chujowy bo jest o PRECLU...

Ten film jest osobna historia, tylko jest osadzona w swiecie Naruto, reszta jest zupelnie inna. Chlopak sie stara i to mu wychodzi, a jesli cos ci nie pasuje to niemusisz wchodzic do tego tematu.
Ja koncze z tym offtopem.

Ostatnio edytowany przez Avenlight - 05-11-2007 o 21:02.
Avenlight jest offline