Jak czytam niektore komenatrze to aż gorąco mi sie robi...
1. Gdyby manafluidy miały większą efektywność, bez zmiany ceny, mogło by się stać opłacalne robienie run! Weździe to pod uwagę...
2. Widziałem nie które komenatrze, w których "nooby" chcieli aby dodali knightom exure gran, bo exura to za mało. Zgłupieliście doszczętnie?! Zrozumcie, że knight dużo więcej zarabia od sorca, mimo że ma zwykłą exurę, ale wam ciągle za mało! Weździe to też pod uwagę...
3. Macie problem, że pogorszą waszych palków? Zakładam że przed letnim update 2007 graliście sorcami? Nie płakaliście jakoś, że ich pogorszą?! Jak pogorszą palków, to se kurde zrobicie znowu sorcerera, a w letnim update, znów palka! Pomyślcie o tym! Nie lepiej przemęczyć pół roku z profesją która wam się podoba najbardziej, aż ją ulepszą?
4. Wielu ma głupie pytania typu: "Po co polepszali knightow i palkow, żeby je teraz osłabić...". Im więcej takich operacji, tym cipsoft jest bliżej to pełnej balansacji profesji. Musieli zobaczyć jak zachowają się gracze, aby móc oszacować, co zrobić w next update aby było zrównanie wszystkich profesji... Zrobili błąd w letnim update 2007? Może i popełnili, ale już takiego sam błędu nie popełnią...
5. Weźcie pod uwagę, że kiedyś nie możliwoscią było expienie z power boltami, bez waste... A teraz? Co to jest 6gp za power bolta dla highlvla... (pamiętam jak się cieszyłem ze z wyverny wyleciał mi power bolt przed updatem, który teraz jest nic warty

).
6. Tępienie broni knighta - można zrobić tak samo jak z softami a nie wprowadzać jakieś nowe paski...