Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2007, 16:23   #244
Anvortis
Użytkownik Forum

Anvortis's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartek8808 Pokaż post
Witam
Niestety muszę potwierdzić obecnośc wirusów w plikach rec. Sądziłem, że jeżeli filmik odpala sie tlyko poprzez tibicam wirus nie może sie uaktywnić. Niestety myliłem się. Zawsze oglądałem filmiki i nic sie nie działo. Wczoraj 300k poszlo w plecy. A tylko sciągałem filmiki...

Dodaję, że wszystkie działały. Nie radzę sciągać nic, oprócz klienta tibii z tibia.com. Pozdro
Moim zdaniem to zbieg okolicznosci.

Co do bindera, to najpierw proponuje poczytac o zasadzie dzialania bindera. Jesli naprawde jest mozliwosc wywolania obcego kodu niz freamu pliku rec, to tylko i wylacznie przyczynil sie do tego autor programu. Nie jestem calkowicie pewien, bo nie mam zrodel TibiCams i nic wiecej nie moge powiedziec, jednakze wydaje mi sie to raczej dziwne.

Mozliwe, ze tibicams.tibianetwork.net ma zmowe z autorem programu i przymyka oko na dodatkowa procedure szukajaca i wykonujaca zaszyfrowany kodzik jakiegos sprytnego programiku ukrytego w rec do ciachania accounts (w koncu zyc z wiedza, ze jest mozliwosc shaczenia dowolnego h levela, ktory oglada, kreci filmiki jest kuszaca). To tylko teoria bo czy byli by na tyle glupi, zeby ryzykowac?. Pierwszy lepszy assemblowicz jest w stanie udowodnic im dodatkowe procedury w programie .

Ostatnio edytowany przez Anvortis - 06-11-2007 o 16:25.
Anvortis jest offline   Odpowiedz z Cytatem