Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2007, 22:02   #248
Zonta
Użytkownik Forum

Zonta's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

-lord of mag-

ja aktualnie gram drutem mam pacc postać szybko sie rozwija i moje zdanie jest takie:
Druid jest od leczenia i wspomagania pozostałych profesji taka jego rola jeżeli ktoś nie potrafi odgrywać postaci to co on tu robi ? równie dobrze po co komu knight z 8 lvl i skille po 70/70 jak i tak na nic fajnego nie pójdzie ? " ale ja mam skille takie i takie" ale nie rozumiesz sedna tej profesji
W większości gier mmo rpg profesja druida polega na leczeniu drużyny i wspomaganiu jej , taki naprawdę dobrze rozwinięty druid powinien przywoływać różne dzikie i śmiercionośne bestie ale w tibi taki misio nie jest przerażający xD ale w innych grach tak, ale dodanie mu kilku śmiesznych sumonów nie było by złym rozwiązaniem i skoro tak wszyscy chwalą leczenie druida to niech będzie jeszcze tańsze zeby starzy druidzi też docenili swoją wysoką jak by nie patrzeć pozycję.
Teraz nie dziwi 120 ek tylko właśnie 80+ ed i tak powinno być co nie oznacza że naprawdę w tibi ta profesja jest uboga ale wszystko przed nami