Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony
W sumie to na kazdego sie cos znajdzie ;p Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow. Szkoda tylko ze wiekszosc graczy nie zna zasad gry bo zamiast to czytac woleli wbijac kolejne levele >: )
Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp.
|
1) "Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow." Gówno o tym wiesz

2) "Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp." - Skąd możesz o tym wiedzieć, skoro nikt z Custommer Support nie powiadomił o tym nikogo? Nawet na Tutor Board nie było nic o tym. Jasnowidz?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony
Lerom to plecy z morgany miał ;d Przynajmniej tak mi mowił, wkoncu na 26 lvlu expił sobie na luzaku z rs'em ;p
|
Lerom miał na Xerenie dość dobrego chara już wcześniej, ale zaczął od nowa z pewnego względu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
A co do Leroma to nie jest pa o ile wiem, wiec nie wiem skad ten rs, moze i ma kumpli w tengu wiec w sumie zly przyklad.
|
Wbił RS na tym, że zabijał nooby, które zabierały mu spirki jak trenił