strasznie biedny filmik, nic nadzwyczajnego nie wiem czym tu sie chwalic jak tam na bb island normalnie z samej broni sie wbija 90k/h jak juz chcialesk oniecznie na cos to przetracic to z 10 innych lepszych mozliwosci bylo; miales w bp s ringa i tu taka mala sugestia: jak bys go zalozyl to hity z exori byly by wieksze, na frostach jest duzo lepszy exp, a jezeli zalezy ci na loocie to idz na wrle powinno ci sie spokojnie juz zwracac tylko patrzac na to ile nosisz uh przy sobie to raczej mozesz sobie darowac .... skonczylem
@ 3x down
jak nie wiesz jaki mam lvl to mi nie pierdol ze nie bylem na wrlach nigdy, bo akurat jak bys bardzo chcial wiedziec mam 130+ i wiem ze wrle sie zwracaja jak sie je umiejetnie bije tylko ze z twoimy skilami i max hitami po 250 to sie nie dziwie ze to nie realne. Frosty to jedno z lepszych expowisk po upade ale tam tez trzeba uzywac czasami glowki i nie lurac sobie po 4 tylko bic spokojnie po 1-2 i jak jestes sam lub w 2 osoby to mozna wjebac nawet 250k+ wiec prosze cie nie pograzaj sie wiecej
Ostatnio edytowany przez demodo - 08-11-2007 o 14:42.
|