Cytuj:
Oryginalnie napisane przez milibi
co fakt to fakt frosty to sie ciezko napewno bije jak sie ma takie skile , chciales walic praktycznie tylko z exori to bylo wziasc shielda ;] waste jak cholera widac ze sie dopadles 1 raz bo tak to pewnie non stop na jakims bocie gdzies expisz (zolwie) bo takie skile to tylko tam sie nadaja ja na 64 lvlu mialem lepsze zal zal zal niepodoba mi sie film
|
Wez wyjdz z tad czlowieku zal mi Ciebie na maxa , mam gdzies jakie miales skile a miej se 100/100 na 8 lvlu i mnie to nie interesuje , powtarzam 3 raz to jest moja sprawa jakie mam skile i co Ci do tego?
I po 2 nie uzywalem nigdy bota , widac ze sam jechales jak sie tak znasz wyjdz z tad najlepiej a i looknij se na erigu jak expalem szkoda ze nie ma jak od 89-100 potem facc i przerwa i znowu zaczynam , fajnie ze na zolwiach zrobilbym prawie 800k expa ;]
po 3 Avenger ma 38defa i jak bilem BK z mms +justice a avem to nie bylo roznicy a hity zawsze lepsze
po 4 nie dopadłem sie tam 1 raz bo jak bys chcial wiedziec idioto tam jesli chcesz tak expic to nie ma inne wyjscia
Niektórym trudno zaskoczyć ze to byl tylko pokazany exp tam , mysliscie ze ja tam expie z 2-3 razy max , na wrl czesto siedzie jak i na frostach , elo