@Up
Dobra jest, ja się zgłaszam.
Nick: Merlin
Out: Jutro zrobie...! Spać mi się chce... ;p
Żywioł: Trucizna
Historia: Z początku miłe i normalne dziecko. Gdy dorósł zaczął praktykować magię u swojego mistrza. Chłopak chciał być również wojownikiem, a nie mógł się zdecydować, którą ścieżkę wybrać. Połączył te dwie specjalności i po kilku latach nauki stał się potężnym Magiem Bitewnym. Zapisał się do "Odkrywców" i rozpoczął swą działalność na rzecz społeczeństwa. Odkrył wiele ważnych, a zwłaszcza bezpiecznych, szlaków handlowych. Wybudował na odludziu własną wieżę i tam eksperymentował z trucizną. Tak mu się spodobało, że wymyślił kilka nowych sztuczek, takich jak zatrucie broni, epidemia etc. Spodobał mu się ten odmienny żywioł i zaczął go stosować w walce i życiu. Nie spodobało się to "Bractwu Odkrywców" uważali oni, że magia ta jest plugawa, i ich bractwo nie powinno się tym zajmować ani tym bardziej rozwijać się w tym kierunku. Został więc wyrzucony. Po tym zrozpaczony podjął ścieżkę poszukiwacza przygód.
"Rodzaj" maga: Mag Bitewny
Umiejętności: Wybuch trucizny, zatrucie broni, trujące tornado, epidemia (tzn. w promieniu 500m)
@Down
O lol... nie chce mi się robić chodzących

. Historię mogę zmienić, ale out dasz swój ;>