Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2007, 22:20   #24
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW Pokaż post
Up

OMG gz wypowiedzi nie zalezy narazie na loocie mialem kase na waste to poszedlem zwascic bo chce fast expic a na behe jest 40k 1h?na of nie schodzi mi zaden mf ale tam jest sux exp for me
Jak nie znasz sie na frostach to nie pisz tego bo jak bys chcial wiedziec frost ma combo za 1.1k hp ( nigdy mi tyle nie walnol ale ma!) do tego 3 frosty to nawet bym nie poscil e granki bo bym musial sie uhac co chwile bo co ture red...Zreszta teraz na frostach mam w sumie nie taki zly exp ale musze bić pojedynczo , na 200 lvlu da sie zrobić tam nawet 500k/1h bo lurujesz se 5 frostow i siema
Dobra rozumiem, tez lubie sie pobawic... jest waste jest zabawa ale zeby na marne 140k/h exp taki waste to lekka przesada... na frostach bez wysilku robie 130k/h i zawsze sie zwraca ( niekiedy maly waste 1-3 bp mf) i rowniez mam 'hardcore' jak biore 2 frosty na klate ( bo i tak sie zdarza). Co do 200 lvla i 500k/h to smieszny jestes znajdz mi taki resp gdzie wkolko bedziesz mial po 5 frostow, dluzej bedziesz biegal po respach niz wybijal tych frostow. Co do 1,1k hp combo frosta to ostatnio pisalem o tym w innym temacie jest on mozliwy bo sam taki wylapalem. Na jakiej podstawie rowniez stwierdzasz ze nie znam sie na frostach? Bo mam 28 sorca w podpisie? nie koniecznie musi to byc moj main char, moj main char ma ponad 140+ lvl wiec o frostach wiem troche duzo jak i o innych expach typu bb land gdzie bez waste mozna cisnac 110+k/h ( przynajmniej RP). Uwazam iz te 140k/h co bys mogl wbic na bb land z takim waste wbilbys na frostach moze mniej expa ale moglbys poexpic 2x dluzej.

No to koniec mojej wypowiedzi ( huh rozpisalem sie)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paluch89
Stary
Jak dajesz filmik to licz się z tym, że nie każdemu sie będzie podobał. Jeden sie przyczepi do waste, drugi do skili.
true true...

@Down

mozliwe... ale przy takiej ilosci osob to sie nie dziwie... szybkie respy... ale chcialbym tez zauwazyc ze jeden blad i te frosty moga Cie sprzatnac... wiec zamiast 500k/h moze byc -3kk/1 min
btw. trzeba jeszcze umiec wbic te 500k...

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 07-11-2007 o 23:20.
Koszyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem