Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2007, 00:19   #744
whoos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Domyślny

@"rakuscisnie" - tak ty jesteś genialny, pvp mastah, nikt z twoich znajomych nie nosi okularów, i wogóle jesteś "umyty" i wszystko wiedzący, jesteś poprostu geniuszem i jeszcze raz genialny! aż się nadziwić nie moge dlaczego wcześniej tego nie zauważyłem,

żal^n (jak wogóle wiesz co taki symbol znaczy)
tylko kląć potrafisz i tyle, tak vega padł, i daki i komandoos i.. genialny plan faktycznie

nie będę już więcej pisał bo rakusciśnie wie milion razy więcej ode mnie i wogóle wszystkie rozumy pozjadał

ALBO BĘDĘ PISAŁ DALEJ ;o

@topic - bulwersują mnie te tematy na tibia.com zakładane przez chary kh o tym jakie to wave jest evul! bo niektórzy bocą, bo ktoś tam kogoś zajebie, bo ktoś tam komuś zabierze spawn, szkoda że tak szybko zapomnieli że to oni bocili KAŻDEGO chara, to oni zabijali dla zabawy, mieli prywatne spawny na które nikt nie mógł wejść, pisza żę popełniali błędy i więcej ich nie będzie... a na galanie bany zbierają za bocenie ;o

i jeszcze raz
@rakuscisnie nie odpisuj do mnie bo poziom twoich wypowiedzi jest naprawde przerażający i niechce mi się czytać tego co piszesz, robisz z siebie tylko większego debila
---------

@kuba_lol - to forum tibia.pl tutaj nie musisz udawać że kh nie używa "Z", przecież widać na battle że używają ciągle "Z" i korzystają z tego, no stary jak widze jak ktoś pisze że kh nie używa tej opcji to śmiać mi się chce... a no może na battle poprostu dla zabawy piszą Z nick ? zabawna sytuacja była jak po mass na vdl ktoś na trade napisał z i boty zareagowały i strzeliły chyba w swojego jak dobrze pamiętam.
mam znajomych i w kh, nieraz z nimi gadam i nikt tam nie ukrywa że bot to podstawa, więc nie jest tak że nic niewiem...

a co do tego pvp, jedna akcja prawie wyszła, padł kin co popełnił błąd no i to świadczy że kh ma pvp? no dobra "+" dla nich, a co powiesz o wcześniejszych bitwach? te wszystkie porażki, no cóż mają pvp... zajebiste

tak wojne można przegrać i odejść z serwera, ale co do tego że trzymają się razem... jak lider ma wszystkie pasy i wrazie zdrady może cie haknąć to jest argument żeby się trzymać razem, pozatym tam każdy ma dostęp do kilku kont - fakt to zbliża, taki zajebisty sharing

jak coś ktoś będzie odpisywał to bez bluzgów prosze

Ostatnio edytowany przez whoos - 08-11-2007 o 00:50.
whoos jest offline   Odpowiedz z Cytatem