Temat: W jak Bot
Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2007, 20:57   #36
setris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 10 2006

Imię: Setris
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 190
Poziom mag.: 77
Domyślny

@up

Dziekuje, staralem sie A co do Twojego posta to ciesze sie, ze zrozumiales co mam na mysli, bo faktycznie nie zrocilem uwagi na relacje - Wesoly vs Srodowisko. Aczkolwiek efekt cieplarniany jest czyms potrzebnym dla zycia na ziemi - to nadmiar tego efektu jest tak naprawde grozny (ostatnia lekcja geografii, jeszcze pamietam xd). Gdyby jednak tak latwo byloby poradzic cos na ta... glupote ludzi, to byloby cudownie. Siedzenie przed komputerem tylko posrednio na to wplywa. Ja osobiscie zastanowilbym sie nad ograniczeniem produkcji srodkow komunikacji i tych fabryk roznorodnego typu. No ale coz, jakby nie bylo, masz racje. Nie chcialbym natomiast, aby ktokolwiek pomyslal sobie, ze napisalem to, bo "pozjadalem wszystkie rozumy" - chcialem zwyczajnie dodac cos swojego, gdy zobaczylem taki poglad Par-Levi'ego. Mam kilka takich wartosci, ktore stawiam na pierwszym miejscu bez wzgledu na wszystko. Takim jest glupota czlowieka przeciwko srodowisku, takim jest nietolerancja przeciw drugiemu czlowiekowi...

Pozdrawiam.
setris jest offline   Odpowiedz z Cytatem