Cytuj:
- Rycerzem, na pewno zabije potworka i przy okazji zejdzie mu trochę punktów życia;
- Paladynem, pewnie padnie, dla tego, że miał kuszę, i nie mógł przez to założyć tarczy, potwór go pewnie dogonił i zrobił co zamierzał, a to, że paladyn ma średnią ilość życia, pomogło mu w tym;
|
Kto teraz biega palkiem z kuszą na guardach? Anyway, guardy to przykład dotyczący głównie 30-40 lvli. Jednak na wyższych lvlach expi się głównie w miejscach, gdzie kick oznacza śmierć, bez względu na profesję.
Cytuj:
2. MF. UHy zostaw rycerzom, oczywiście, można zakupić plecak tych run tak dla pewności, ale bez przesady, nie należy kupować ich systematycznie. Od tego paladyn ma te czary leczące aby ich używać.
|
No pewnie. Szczególnie, że żeby wyleczyć się vitką trzeba wypić 2 manasy, co daje 4 sekundy opóźnienia. Chcę widzieć leczenie się vitką, gdy bije cię parę osób, o takich ekstremalnych sytuacjach jak wojna nie wspominając. Vitki można używać przy expieniu, ale i tak w awaryjnych sytuacjach brak uha oznacza zgon.
Cytuj:
3. Nie ma to jak na niskim poziomie przebiec się na jakiś mocny potworek, czasami możemy mieć szczęście i coś zdobyć, a czasami możemy tak dla relaksu i odpoczynku od monotonnego bicia jednego typu potwora. A wnerwianie wysoko poziomowych graczy to przesada, bo zbawi ich to jak na jeden dzień stracą jednego GSa, oddając go nisko poziomowemu paladynowi...
|
Dla ZABAWY mogę chodzić na gsy nawet 10 sorcem, jeśli mi się zachce. Trochę powagi.