Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2007, 21:23   #14
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
- Rycerzem, na pewno zabije potworka i przy okazji zejdzie mu trochę punktów życia;
- Paladynem, pewnie padnie, dla tego, że miał kuszę, i nie mógł przez to założyć tarczy, potwór go pewnie dogonił i zrobił co zamierzał, a to, że paladyn ma średnią ilość życia, pomogło mu w tym;
Kto teraz biega palkiem z kuszą na guardach? Anyway, guardy to przykład dotyczący głównie 30-40 lvli. Jednak na wyższych lvlach expi się głównie w miejscach, gdzie kick oznacza śmierć, bez względu na profesję.
Cytuj:
2. MF. UHy zostaw rycerzom, oczywiście, można zakupić plecak tych run tak dla pewności, ale bez przesady, nie należy kupować ich systematycznie. Od tego paladyn ma te czary leczące aby ich używać.
No pewnie. Szczególnie, że żeby wyleczyć się vitką trzeba wypić 2 manasy, co daje 4 sekundy opóźnienia. Chcę widzieć leczenie się vitką, gdy bije cię parę osób, o takich ekstremalnych sytuacjach jak wojna nie wspominając. Vitki można używać przy expieniu, ale i tak w awaryjnych sytuacjach brak uha oznacza zgon.
Cytuj:
3. Nie ma to jak na niskim poziomie przebiec się na jakiś mocny potworek, czasami możemy mieć szczęście i coś zdobyć, a czasami możemy tak dla relaksu i odpoczynku od monotonnego bicia jednego typu potwora. A wnerwianie wysoko poziomowych graczy to przesada, bo zbawi ich to jak na jeden dzień stracą jednego GSa, oddając go nisko poziomowemu paladynowi...
Dla ZABAWY mogę chodzić na gsy nawet 10 sorcem, jeśli mi się zachce. Trochę powagi.
ripper jest offline