Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cieka
@a ty tam up myślisz że zabłyśniesz bo elder napisał ze jakieś zaburzenia czy coś w tym stylu ?a ty musisz to papugować musisz pokazać jaki jesteś kozak ! o tak Błyszczysz! i Co myślisz że zaraz aytografy może co >.< ziomal niekozacz tak bo widać że na necie to kozac a w rlu jakas lamka pewnie :s nudzilo mi sie se napisałem .. polewka jest > to gites o to chodziło :S.. ale ty mi niemów co mam robić i co ze mną jest bo ze mną jest świetnie choć sa momenty ze jest h**owo trudno życie , ale wiesz wejdzie taki kozak jak ty zobaczy posty aha zaburzenia a to też napiszę bede mocny nie niejsteś mocny jesteś kozakiem internetowym acz kolwiek dzieckiem neo który myśli ze napisze kilka bzdetow i jest kozak elder wpadl na to pierwszy szacuuneczek  Ale to gówno prawda :s a ty niebedzisz mi tu mowil i co napisałeś ze mam "Niby 10 Lat" co jest nieprawda.A ty ile
masz lat 13 hę?  to szacunek jesteś najstarszy i najmandrzejszy ;D pzdr i szaczunek dla elderaaaaaaaaaa :>
|
Ale trudno zauwazyc ze masz zaburzenia emocjonalne. Nie obchodzi mnie czy jakis Elders to napisal czy nie. Wiem swoje: ty masz chorobe psychiczna. Nie jestem zaden kozak, raczej ty probojesz z siebie zrobic kozaka wyzywajac wszystkich. Ja tylko stwierdzam fakty -.- Apropo polewki: chyba mnie nie zrozumiales, kazdy sobie z Ciebie kpi. Moze ty tak lubisz jak dla Ciebie jest gites.