Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2007, 00:47   #2127
hugo'odyn
Użytkownik Forum

hugo'odyn's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
co sie na tej opbsidii dzieje ?? nie ma zmian ?? jak milo ze mowia to ludzie ktorzy walczyli w wojnie czynnie i spolecznie udzielaja sie na obsidii ?? naprawde macie takie prawo kogolwiek czy to suva czy ysona czy archina o*******ac jak nikt !! jak sie nie podoba to nie czytajcie forum zacznijcie grac na obsidii i zrobcie porzadek !! ja kwszyscy tacy madrzy !! albo zrobcie cos konkretnego !! a nie tylko narzekanie na polska mlodziec jak w radiu marii

Master : a ja wiem ze nic bys nie odjebal i wierze ci ze miales racje !! nigdy sie na tobie nie zawiodlem i nie spotkalem abys na kims zrobil PA !! zreszta jak z kefirkiem bylem u ciebei w gildii top tez naprawde swietnie sie mozna z toab dogaadc i dbasz o swoja gildie a ze zmieniles nagle front w tej wojnie zdarza sie szanuje twoja decyzje pozdrawiam
Ach.....Kiroy jak zreszta all myli Mastera z Gungnirem,ale taki moj los
no zreszta pozdro kiroy bo z toba zawsze zylismy good,no moze bylo pare stykow,ale poza tym jest oki.czemu obaj poszlismy do Ng ? odpowiedz prosta po tym jak rota i jego ziom zrobil pa na masterze na poi niebylo wyjscia,a gung poszedl w slady mastera bo podobno mialem pasc od ltk za to ze master w ng.Tak dla all co sie ineresuja Yama i mna zylismy sobie jak nikt na obsidi chyba ,ale potem wyszla 1 glupia sprawa i sie all powalilo ale tak bywa czasem,all juz jest oki,a czy znow bedziemy zyc jak dawniej to juz pokaze czas stracil moje zaufanie,i nic wiecej tez mu jest napewno przykro ze all tak sie potoczylo jak sie potoczylo czasem tak bywa, a ,co do Ng tak dlugo bedziemy na ile nas beda trzymac,oczywiscie odplacimy sie loyalnoscia.Ps Tak do wyjasnienia
Master to Adam,a Gungnir -Rafal,kazdy gra se osobno,oczywiscie pomagamy sobie na ile sie da bo my rly bro,i nie robimy scharingu jak by to kogos interesowalo bo wiele osob pyta nas czy sharujemy odpowiedz brzmi -Nie
hugo'odyn jest offline