@cieka
Widze ze powazny problem jest z toba w tym temacie. Jak bys zauwazyl temat "Pacera Thread" jest poswiecony tylko i wylacznie do wklejania swoich screenow z gry a nie wzbudzania klotni. Jakies 200 stron +/- byl taki sam amator jak ty i zalatwilismy go psychicznie. 4-5 stron i zakonczyl swoja dzialalnosc. A propo nie wiem czemu uzywasz tyle "przecinkow" (przeklenstw) wogole to jest tu nie potrzebne. Jak widzisz jest to publiczne forum i nie jestes na nim sam, wiele ludzi odwiedza ten temat w przedziale 10-18 lat wiedz nie musisz byc taki wulgarny. Jesli chcesz poprzeklinac otworz sobie notatnik wypisz przeklenstwa i popatrz na nie. Moze wreszcie zrozumiesz swoj problem. Nie pisze tego posta zeby cie zgnebic, powyzywac czy tez zrobic z ciebie posmiewiska, ale chce zebys zastanowil sie nad swoim postepowaniem. Nie chce byc tez uwazany za kozaka bo pisze takie rzeczy. Jestem szanowanym graczem i ja takze szanuje innych bez wzgeldu na narodowosc czy wiek. Nie wiem moze masz jakis problem?? Widze ze kazdego odrazu chcesz bic. Sila nic nie wskorasz. A propo przeklenstw osoba ktora nie umie poradzic sobie z problemem siaga po przeklenstwa wiec widac jaki jestes slaby i ze masz jakis problem. Jezeli chcesz pochwal sie wszytkim co to za problem moze razem cos wskuramy

jezeli nie to napisz PM lub na tibii do mnie to ci pomoge

I ostatnie moje zdanie: Jezeli te slowa nie przemowia do ciebie i masz zamiar dalej pisac takie glupoty to sobie lepiej odpusc i naprawde wracaj tam skad przyszedles i nie pokazuj sie tu wiecej
A tu ssik ze skilowania

To tyle odemnie POZDRO DLA PACERY!!!