Temat: W jak Bot
Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2007, 10:21   #40
botmaster19
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Par-Levi Pokaż post
Wiatam,
pozwolcie ze i w koncu ja dorzuce swoje trzy grosze.

Oczywiscie serdecznie gratuluje Wesolemu 100 lv!

Dyskusja na temat, czy bot czy nie bot wydaje mi sie jalowa, a juz stwierdzenia typu - "bot, kazdy wie - nie da sie wbic 100 lv na Rooku uczciwie" itd. to wybaczcie Szanowni postowicze czy taz spamerzy - czysty idiotyzm.
Wiele osob, Rookerow zabralo tu glos w "swietym oburzeniu". A gdzie byliscie jak calkiem niedawno odbywala sie dyskusja i glosowanie na forum Rookstatu na temat obecnosci botow w rankach i sposobach "udowadniania" procederu - glosowalo raptem ok.50 osob! Przypomne - Rookstat notuje nas pawie 5 tys.
Po drugie - nie wypada opluwac kogos nie majac zadnych dowodow.
Po trzecie - gram juz na Rooku jakis czas, poczatkowo (kiedy sam mialem niewysoki lv) boty doprowadzaly mnie do pasji, ale z czasem i rosnacym wlasnym lv nabralem do tego dystansu, bo patrzac nieco z boku - powiedzcie mi - czy az takie znaczenie ma dla Was fakt - czy Wesoly lub ktokolwiek inny spedzil przy kompie setki godzin klikajac czy tez nie klikajac myszka. To jest byc moze istotne, ale tylko dla rozwoju miesni palca wskazujacego Wesolego.
Patrzac obiektywnie Wesoly wbil 100 lv - Gratzy, nic nie przemawia za tym aby uczynil to w sposob nieuczciwy lub nawet jesli - to jego problem. Bo, czyz w gruncie rzeczy jest to jakies ogromne osiagniecie? W grze tak - bo tibia jest lvlowa - i jest on poniekad bohaterem. Ale sami zobaczcie - nie postponujac w niczym jego sukcesu, sprawa sprowadza sie do milionow klikniec - ot i "wsio". Naprawde, nabicie setki to tylko wypadkowa setek godzin przed monitorem i jeszcze raz powtorze - milionow klikniec, lub jak niektorzy sugeruja, bez klikniec sie obylo.
Poza wszystkim, przypadek kolegi Austina Vantaga pokazuje jak korzystanie z pomocy bywa zawodne. Nasz przyjaciel pomagal sobie jak umial, az w koncu i jemu ktos pomogl obierajac za niego profesje.

Pozdrawiam wszystkich tych, ktorych Wesoly uczynil smutnymi.
Wszystkiego dobrego,
Par Levi
Tekst ladnie napisany, ale to co napisales nie jest wyrazem skromnosci wesolego lecz jego SPRYTU.
  Odpowiedz z Cytatem