Cytuj:
@Bloodwin: Dla ciebie najważniejsze są następujące słowa: "exp", "skill", "kasa", prawda? Propo kasy, przeczytaj "opowieść wigilijną", mógłbyś się utożsamić z głównym bohaterem.
|
Wciąż się mylisz. Cały czas próbujesz mi wmócić, że jestem taki i taki a nic o mnie nie wiesz. Myślisz, że mi rodzice dają od tak na pacca? Zasłużyłem, zapracowałem to mam.
Nienawidze skillować. Nie lubie expić itp. Ja gram dla zabawy nie dla jakiegoś celu. Jestem bardziej przeciwieństwem tego bohatera z opowieści wigilijnej.
Jeśli dla ciebie skąpstwo i myślenie tylko od strony kasy to to samo co realne rozumowanie i logiczne wysuwanie wniosków dlaczego jest tak a nie inaczej to nie mamy o czym gadać.
Cytuj:
@Up: Tibia całkiem płatna? Więcej by stracili, bo ludzi którzy mogą zareklamować, niż zyskali. Gdyby nie facc, mniej ludzi kupowałoby pacca, bo facc, jak wspomniałem robi reklamę.
|
DOKŁADNIE. Reklamę, którą są też dema gier. To po to powstają, byś kupił pełną wersje (PACC). Mówisz coś innego a czasami piszesz coś innego.