Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2007, 23:57   #2135
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

Natti : bycie osoba asertywna to tez prawda !! prosto w oczy wypowiedzenie jej stanowczo ale spokojnie !! czyli np nie sciemnianie bo mnie boli dupa tylko sorry nie dojde bo nie chce walczyc i tyle i nic nie ma na to wplywu !! to jest asertywna wypowiedz a nie odmawianie i stawianie coraz to nowych zadan do gildii aby pan szanowny doszedl itd a wiesz gadanie jakis glupot aby byc wporzadku co do jednej gildii i do drugiej zarazem itd to mija sie z celem !! trzeba miec swoja jakas tam godnosc i tyle !! i asertywnosc to raczej forma odmawianie a nie same odnawianie pozdrawiam serdecznie :*

Pershing : zazdrosny ?? a mojej kobiety sie nie czepiaj i nawet sie nie waz bo za krotki jestes !! bo jej tematu ja tu nie poruszam !! a ty nie masz prawa bo ja o twojej matce sie tu nie rozpisuje !!

wiecie co macie racje suv nie jest niedojrzaly on juz ma wyksztalcony charakter poprostu moze ma takie usposobienie charakteru !! i tak bedzie w zyciu postepowal !! daj Bóg abym takich ludzi nigdy w zyciu nie spotkal !! i ja nie mam anwet mu za zle gdzie on walczyl !! dla mnie liczy sie prawda !! i powiedziana prosto w twarz !! tzn spokojnie napisac ze nie dziekuje itd a nie owijac kogos w bawelne !!

mozecie se tam bronic suva mi to nie przeszkadza ja wiem ze moje slowa do niego nie trafia choc kiedys go traktowalem jak tibijskiego przyjaciela ale zawiodlem sie i tak wyszlo !!

ale jesli ganicie mnie za propagowanie zasad lojalnosci i prawdy i ja jestem niedojrzaly to zastanowcie sie kogo wy mozecie nazywac przyjacielem, no wybaczcie od osob mi bliskich wymagam prawdy lojalnosci ale chyba to jest niedojrzale i musze dorosnac ! no sorry zerwe z dziewczyna bo jest modelka i napewno jest glupia jak zaznacza stereotyp !! i dobra prace miec studiowac to tez w sumie niedojrzale jest !!! naprawde mlodziezy i dorosli ofc zastanowcie sie !!! naprawde prosze napiszcie mi bo wiele przezyliscie w zyciu jak ja moge byc dojrzaly ?? bo napewno nie jestem odpowiedzialny jak wiekszosc starszych playerow w tibie :/ w koncu praca skonczyc studia zakladac rodzine to nie sztuka !! ale byc pro w tibii po waszemu napewno !!

pozdro Mylion
Kiroy jest offline