Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2007, 10:43   #22
Aknee
Użytkownik Forum

Aknee's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Zgierz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Moim zdaniem przywileje typu udział w test serwerach itp powinni mieć tylko Senior Tutorzy których powinna obowiązywać ścisła tajemnica.
Może wtedy Tibia okazała by się lepszą grą bez spoilerów do questów itp które pojawiają się jeszcze przed updatem.

Gościu jeżeli przeszkadzają ci spoilery informacje o test servie i update to po co do nich zaglądasz?

Z pewnością znajda się ludzie którzy chcą wiedzieć co sie dzieje dookoła nich, założenie tego tematu było bardzo dobrym posunięciem, gdyby kumpel nie podsuną mi linku do tego tematu z pewnością podobnie jak koleżanka Slythia przegapił bym poniedziałkowy zapis.

BTW

Według mnie dobrym posunięciem było by otworzyć pod forum tylko dla tutorów na naszym forum, abyśmy mogli tam wymieniać się sugestiami. Ułatwiło by nam to komunikacje, dostęp do forum dawał by moderator który sprawdzał by czy dany użytkownik naprawdę jest tutorem. Albo otworzyć nową grupę publiczna na forum dla tutorów, w ten sposób użytkownicy mogli by nas bez problemu odróżnić od innych userów.
Co o tym sadzicie?
•2006-2008 [Eternia]
•2006-2008 Senior tutor
•2010- [Harmonia]

Ostatnio edytowany przez Aknee - 10-11-2007 o 10:54.
Aknee jest offline