Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2007, 14:07   #26
Soulmann
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soulmann
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczus0 Pokaż post
Soulmanie !!!!!!!

Tutor Board Guidelines
Please note that this board is "for your eyes only" and that discussions on this board should stay on this board. Furthermore, to keep this board as tidy as possible, please follow the basic guidelines as stated below at all times. Please note that you might risk losing your position as a tutor if you spam this board with unnecessary threads or disclose private information publicly. Thank you for your help.

Źródło? Tutor board guidelines w Private-Tutor main board
Paczusiu !!!!!!!

W zasadzie z tego co wkleiłeś ważne jest tylko pierwsze zdanie, gdyż reszta [tak, również fragment mówiący o możliwości stracenia stanowiska] dotyczy spamowania tutor-boards i nieprzestrzegania tam podstawowych zasad pisania, więc nie wiem po cóż się tym z nami 'dzielisz'.

A teraz odnośnie tego pierwszego zdania:

Cytuj:
Please note that this board is "for your eyes only" and that discussions on this board should stay on this board
Jeśli masz problemy z angielskim (to nie oskarżenie, jedynie przypuszczenie, jakżeby tutor mógł mieć problemy z angielskim, prawda? ) to Ci pomogę: should - powinien. Znam ten punkt doskonale i gdyby było tam napisane have to - wtedy nie tworzyłbym tematów takich jak ten (mimo, że zarówno ja jak i większość użytkowników tego forum [tych używających mózgu] zdajemy sobię sprawę, że takie fakty nigdy nie są trzymane w tajemnicy, bo rozmawia się o nich m.in w grze), niemniej 'should' nie oznacza konieczności, tak jak byłoby to w wypadku have to.

Lekcja angielskiego zakończona, polecam się na przyszłość.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebo348 Pokaż post
(...)
Ktoś wcześniej oskarżył kogoś o pisanie testu na tutora z gotowca ...
Jestem pewien, że gdyby nawet takie coś miało miejsce to to kolega już dawno straciłby swoje stanowisko. System sprawdzania poprawności i aktywności tutorów jest bardzo dobry(...)
B-u-l-l-s-h-i-t. Jestem tutorem dość długo (od jakiegoś czasu nawet senior tutorem) i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że ok. 60-70% ludzi z tą pozycją korzystała z gotowców, bo nie zna angielskiego/podstaw tibii/nie ma mózgu/zdała tylko, aby mieć pomarańczową czcionkę/dostęp na TS. Dodam tylko, że to widać, bardzo dobrze widać po tym jak ktoś odpowiada innym graczom (albo i nie odpowiada, bo dość często są sytuacje typu "Hi, hi, i have a question, shoot, how can i send parcel, <cisza>".

Wychodzi nam z tego lekki offtopic, ale nie mogłem zostawić Twojej wypowiedzi bez komentarza, bo są to czyste brednie. Nie ma ŻADNEGO systemu sprawdzania tutorów, nikt z CIP nie przejmuje się tzw. 'kontrolą jakości', jak ktoś uzyska ten status to ciężko go jego pozbawić (niemniej czasem się to udaje, mi jak dotąd czterokrotnie ).
Soulmann jest offline