Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2007, 16:18   #85
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez himato Pokaż post
i ps do faytera

"cipek" tez czlowiek, i wbrew powszechnej opinii nie gryzie a mial prawo sie zdenerwoac. Bo czy Ty na jego miejscu bys sie nie zdenerwowal? Szkoda tylko ze na hydrach nie dogadaliscie sie - on chcial tylko 19% do lvl wbic a nie caly czas expic.
Oczywiscie ze bylbym powaznie wk***ony faktem ze ktos chce mnie ubic,ale tam wina lezala po obu stronach,nawet moze bardziej po jego.Na hydrach sam byc nie bylem,tylko na gc uslyszalem ze ktos od nas dostal z ue i ze "cipek"(zeby pozostal anonimowyXD) chcial dobic lvl podczas nie swojej kolejki na hydrach,a potem juz wiesz jak sie to potoczylo ;p.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez himato Pokaż post
a kabla i tak znajdziemy - bo tu juz total przegiecie:/

chan, orall i fayter - w gildii sila wspolczuje ale za szybko placicie :/ brak mozliwosci negocjacji.

i to bylo ostatni raz
No w gildii sila,tylko kabla kicknac i bedzie luz ;p.Co do ostatniego razu to to byl przedostatni ostatni mialem jak zomo traplo naszego membera,a ja ochoczo polecialem mu pomoc tak sie zlozylo ze wpadlem w trap i schudlem o bohy;p ale potem po rozmowie pewien zomowiec postanowil mi dac itemow o wartosci ok.30k no i co wazniejsze,przypomnial mi ze tibia to tylko gra ;P no to tyle na dzisiaj ;p bo trzeba sie naszykowac na urodziny kolezanki ;> cu

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 10-11-2007 o 16:21.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem