Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2007, 18:11   #4858
BylyJerzyAleDon
Użytkownik Forum

BylyJerzyAleDon's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera ? : <
Poziom: 54
Skille: 67 Fish
Poziom mag.: 55
Domyślny

Kurwa MAC ! Robilismy Banshe Quest, ja, nunel, kicek zrobilismy wszystskie seal poszlismy do queen a tu sie okazalo ze nie mam palkiem Isle oF king....... i wylogowalem sie up od queen tzn pietro wyzej i teraz nasuwa sie moja prosba czy moze ktos po mnie tam przyjsc, nie mam picka do chuja i nie mam jak rozkopac tej dziury tam gdzie gs....... bede bardzo wdzieczny....jakby ktos chcial pomoc niech pisze na priv.....

A teraz odnoscie test servera dla tutkow....

Cytuj:
Wiadomość dzięki uprzejmości mojego znajomego senior tutora.

Bardzo niedługo pojawi się dodatkowy test server dla tutorów mający na celu sprawdzenie w praktyce kolejnego balansowania postaci. Za tydzień mają się pojawić szczegółowe informacje dot. balansowania na prywatnym forum tutorów.
CM Craban informuje tutorów w jaki sposób mają się przygotować. Do poniedziałku powinni oni włożyć to, czego chcą używać na teście do depot - ma to zapewnić realistyczne testowanie. Sugeruje to, że dane będą brane z okolic wtorku - to znaczy, że ten test może być wcześniej niż się spodziewano.
Wcześniej pojawił się pomysł dotyczący premium account dla każdego tutora na prywatnym test servie. Pojawi się to jednak nie w tym dotyczącym balansowania (teraz), lecz w kolejnym, właściwym prywatnym test servie.
Wszystko wskazuje na to, że oprócz tych dwóch prywatnych, odbędzie się właściwy, dla wszystkich. Najpewniej na starych zasadach.

Będę informował o kolejnych newsach.
Cytuj:
* Tak, to nie jest ostateczny test server, będzie jeszcze jeden.
* Nie, to nie jest tylko dla magów. Potrzebujemy testerów wszystkich profesji!
* Nie zostało jeszcze postanowione z kiedy zostaną wzięte dane na 'prawdziwy' test server. Możliwe jest, że również z tego poniedziałku teraz.
* Wszyscy tutorzy którzy byli tutorami od 16 września 2007 lub wcześniej będą zaproszeni.

Pozdrowienia, Craban
14:54 Thomsonus [26]: ale nuuuuuuuuuudy
14:54 Kriss Xawera [114]: to sie cyckiem pobaw
14:54 Thomsonus [26]: twoim?
14:54 Honorowy Rycerz [36]: ja sie wlasnie bawiie
14:54 Kriss Xawera [114]: nie masz swojego? ;/
14:54 Don Artur [60]: looooool
BylyJerzyAleDon jest offline   Odpowiedz z Cytatem