Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2007, 21:40   #1
Gargoin
Zbanowany

Gargoin's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: W domu.
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Gargoin ma numer GG 3751106
Domyślny Island of grimness

Po pewnym komentarzu śmiem wierzyć, że nie wiecie o co chodzi O.o Więc opowiem całą historie od początku, ale najpierw: Nooby z mścicieli zastąpie nekromantami (lepiej to wygląda), First Nuba nazwe Fire Nock. Historie również "trochę" przerobie.

Prolog:
Pewnego dnia mag o imieniu Konst poszedł sobie do lasu, żeby się przejść (O.o). Tam przyłapał kilku nekromantów na wskrzeszaniu demona o imieniu Fire Nock. Zaczął toczyć z nim wojne. Dołączyli do niego ryczerz Gargoin, mag Tenn Flamecaster, następny mag Nubri i rycerka (czy jakoś tak O.o) Laura.
Fire Nock zjednoczył swoje siły z Panem Zła. Jednak Pan Zła szykował przeciwko niemu spisek. Gdy Fire Nock i jego 4 najlepszych nekromantów wykonywało rytuał, aby Fire Nock zdał się potężnym demonem Pan Zła wchłonąl jego moc. Pan Zła nazywał się tak naprawdę.... Nubri. Nubri zebrał armię orków i nag (takie morskie stwory) i zaatakowali królestwo. Okazało się że na królestwo naciera tez jakiś nekromanta ze swoją wielką armią Mrocznych sług. Całe królestwo zostało ewakuowane i tylko Konst został walczyć przeciwko Nubri'emu i temu nekromancie. Całe królestwo miało być ewakuowane na wyspę, na której narodziła ludzkość. I tu zaczyna się mój fake...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Wypominajcie mi błędy na maxa, chce poprawić swoje fake'i jak się tylko da. Jeśli się nie wiecie o co chodzi w fake'u odsyłam do Mścicieli (chyba 5 strona) i The New Kingdom (chyba 4 strona).

To nie jest prolog!

--------------
Spis treści:
I part - Tutaj!
II part - 2 strona!

Ostatnio edytowany przez Gargoin - 13-11-2007 o 20:22.
Gargoin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.