Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2007, 12:11   #24
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez botmaster19 Pokaż post
Po pierwsze, 47 lvl to lowlvl wiec nie masz prawa nikomu udzielac rad skoro sam o tibii za wiele nie wiesz.

Po drugie, od kiedy to skille nabija sie na dany level??? Kazdy kto gral w tibie dluzej niz 2 godziny i ma IQ wyzsze niz 50 wie ze skille nabija sie na danego potwora ktorego chce sie zabijac.

Po trzecie, zeby zabic danego potwora najpierw trzeba nabic stosowny lvl (zeby SAMEMU nie zostac zabitym) a dopiero potem skille. (zeby JEGO zabic) Twoje skille 69 na lvlu 47 sugerują że umiesz grac ale piszesz glupoty.

Po czwarte, twoj repertuar expowisk i potworow ogranicza sie do znanych miejsc wiec lepiej daj sobie spokoj.

Po piate, temat "skille na danego potwora" JUZ istnieje.

Temat do zamkniecia.
Po 1 Za czasow 7.5-7.6 mialem 102 ek wiec mnie nawet nie denerwuj

Po 2 Ja to wiem ale 55055824039 ludzi tego nie wie i ty bys wolal 15 tematow tutaj czy jeden , ile razy mam powtarzac>.<.

Po 3 No to teraz dla mnie to byl zart lepiej skillowac 5 dni na tym zasranym monku ( na ktorego nie mialem kolegow bo zaczynalem z nudy) wydajac przy tym kase na small stones(albo zbierac co zajmuje mnustwo czasu) niz pojsc expic ? Z skillem 65 po 180 hity wchodza dosyc czesto . Kazdy NORMLANY czlowiek wie ze skillowanie palladynem na dluzsza mete jest glupia strata czasu na expie sie wbija i lvl i skille.

Po 4 to nie jest temat z jakimi skillami gdzie expic tylko chce zapobiec spamu durnych tematow , ja nie wiem wy ludzie czytacie co ja pisze na 1 stronie? mam w podpisie napisac po co jest ten temat?

@marcinv91
Doskiluj juz do 45-50 jak wolisz ja do 45 doskilowalem i bylo dobrze a na to nie zejdzie ci wiecej niz 1h . Pooprostu szkoda spearow. A tak, po wbiciu skilli 45 radze isc na 2 dwarf mine ew. zlowie lub roty na liberty bay , darashi.

@dawid000
1.Radze isc na 3-4 dwarf mine na resp guardow wziasc royal speary i masz 25-30k/h z duzym zyskiem.
47 to low lvl .

P.s To sie tyczy do wszystkich . Ja chce pomoc bo jak widze spam " do zamkniecia" w 15 tematach dotyczacych skilli tozygac mi sie chce.
Zrozumcie po co jest ten temat, i to jest inny temat bo w temacie gdzie expic z takimi i takimi skillami zadko kto odp. ja bede 1-2 x dziennie zagladal do tematu i doradzal.

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 11-11-2007 o 12:17.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem