Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2007, 14:12   #33
botmaster19
Guest

Domyślny

Cytuj:
Po 2 Ja to wiem ale 55055824039 ludzi tego nie wie i ty bys wolal 15 tematow tutaj czy jeden , ile razy mam powtarzac>.<
Ile razy mam powtarzac ze ten temat jest bez sensu? -.-
Cytuj:
Po 3 No to teraz dla mnie to byl zart lepiej skillowac 5 dni na tym zasranym monku ( na ktorego nie mialem kolegow bo zaczynalem z nudy) wydajac przy tym kase na small stones(albo zbierac co zajmuje mnustwo czasu) niz pojsc expic ? Z skillem 65 po 180 hity wchodza dosyc czesto . Kazdy NORMLANY czlowiek wie ze skillowanie palladynem na dluzsza mete jest glupia strata czasu na expie sie wbija i lvl i skille.
To nie byl zart. Uwazam ze masz skille prawidlowe a skoro sam wiesz ze bez sensu jest trenowac to po co zakladasz taki temat??? Kazdy powinien miec skille takie jakie mu urosna podczas expa... Zaloz nowy temat z wielkim czerwonym napisem "kazdy powinien miec takie skille jak urosna podczas expienia" i tysiącem wykrzykników, każ modom go przykleić, zamknąć i bedzie po klopocie. Po co sie o dupie marynie rozwodzić na 200 stron? -.-
Cytuj:
Po 4 to nie jest temat z jakimi skillami gdzie expic tylko chce zapobiec spamu durnych tematow , ja nie wiem wy ludzie czytacie co ja pisze na 1 stronie? mam w podpisie napisac po co jest ten temat?
Haha naiwniak mysli ze cos to da...
Cytuj:
@marcinv91
Doskiluj juz do 45-50 jak wolisz ja do 45 doskilowalem i bylo dobrze a na to nie zejdzie ci wiecej niz 1h . Pooprostu szkoda spearow. A tak, po wbiciu skilli 45 radze isc na 2 dwarf mine ew. zlowie lub roty na liberty bay , darashi.

@dawid000
1.Radze isc na 3-4 dwarf mine na resp guardow wziasc royal speary i masz 25-30k/h z duzym zyskiem.
47 to low lvl .
Twoj repertuar expowisk jest powalajacy.

Ostatnio edytowany przez botmaster19 - 11-11-2007 o 14:16.
  Odpowiedz z Cytatem