Cytuj:
Oryginalnie napisane przez botmaster19
Ile razy mam powtarzac ze ten temat jest bez sensu? -.-
To nie byl zart. Uwazam ze masz skille prawidlowe a skoro sam wiesz ze bez sensu jest trenowac to po co zakladasz taki temat??? Kazdy powinien miec skille takie jakie mu urosna podczas expa... Zaloz nowy temat z wielkim czerwonym napisem "kazdy powinien miec takie skille jak urosna podczas expienia" i tysiącem wykrzykników, każ modom go przykleić i bedzie po klopocie.
Haha naiwniak mysli ze cos to da...
Twoj repertuar expowisk jest powalajacy.
|
1.Jestes porazajacym debilem co za koles pol roku temu na dziale profesje wystarczy ze dales odswiez i 10 tematow ciekawych bylo w ktorym caly czas dochodily nowe posty a teraz ?
2.Ta niech dalej bedzie 5923750982375812369948764 tematow "mam good skills Plx answer"?
3.Chyba na allegro by to zadzialalo >.<
4.Mam wymieniac wszystkie tereny jakie znam ? ty jestes jakis psychiczny naprawde.
Cytuj:
--------------------------------------------------------------------------------
Wszystko fajnie, ale te skille "dobre" są według ciebie, bo niektóre według np. mnie mogą być słabe na dany level, a ty powiesz, że są dobre lub na odwrót.
|
No to wystarczajace na dany lvl , styka. A pozatym tych wiadomosci nie biore wysysam z palca tlyko z doswiadczenia.
@down
Wole 2 x dziennie odp na to wszystko i to nie jest twoj interes co ja robie nie wiem co o tym myslisz ale ja chce dobrze.
Cytuj:
ja mam skille 51/33 na 11lvl na palku..
czy są dobre czy słabe?
no właśnie.. zapomnialem dodac.. mam 4 mlvl
|
Dobre stykna na ten lvl =]