Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2007, 14:17   #34
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez botmaster19 Pokaż post
Ile razy mam powtarzac ze ten temat jest bez sensu? -.-

To nie byl zart. Uwazam ze masz skille prawidlowe a skoro sam wiesz ze bez sensu jest trenowac to po co zakladasz taki temat??? Kazdy powinien miec skille takie jakie mu urosna podczas expa... Zaloz nowy temat z wielkim czerwonym napisem "kazdy powinien miec takie skille jak urosna podczas expienia" i tysiącem wykrzykników, każ modom go przykleić i bedzie po klopocie.

Haha naiwniak mysli ze cos to da...

Twoj repertuar expowisk jest powalajacy.
1.Jestes porazajacym debilem co za koles pol roku temu na dziale profesje wystarczy ze dales odswiez i 10 tematow ciekawych bylo w ktorym caly czas dochodily nowe posty a teraz ?
2.Ta niech dalej bedzie 5923750982375812369948764 tematow "mam good skills Plx answer"?
3.Chyba na allegro by to zadzialalo >.<
4.Mam wymieniac wszystkie tereny jakie znam ? ty jestes jakis psychiczny naprawde.
Cytuj:
--------------------------------------------------------------------------------

Wszystko fajnie, ale te skille "dobre" są według ciebie, bo niektóre według np. mnie mogą być słabe na dany level, a ty powiesz, że są dobre lub na odwrót.
No to wystarczajace na dany lvl , styka. A pozatym tych wiadomosci nie biore wysysam z palca tlyko z doswiadczenia.
@down
Wole 2 x dziennie odp na to wszystko i to nie jest twoj interes co ja robie nie wiem co o tym myslisz ale ja chce dobrze.

Cytuj:
ja mam skille 51/33 na 11lvl na palku..
czy są dobre czy słabe?

no właśnie.. zapomnialem dodac.. mam 4 mlvl
Dobre stykna na ten lvl =]

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 11-11-2007 o 14:28.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem