Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2007, 10:59   #71
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
A wiec ta. Koncze robic fake z nastepujacych przyczyn:
Yatta!

Cytuj:
2. Jestem nie slusznie oskarzany o ots me (strasznie mnie to zdolowalo, niechce byc oskarzany o cos czego nie zrobilem)
Aha. Czyli przestałeś robić (nie zaprzeczyłeś - jakbyś się przyznał), zamiast pokazać w jaki sposób ten domek zrobiłeś?
Bo na razie żaden z opisów, ktróre dałeś nie pozwala na zrobienie takiego domku.
z 1 brakiem (typowym dla OTSME usera) i z jedną ścianką rpzesuniętą o 1 px

Cytuj:
3. Tacy jak eerion lubia offtopowac i spamic...
pfff...
Jasne
Poza tym jak mówiłem - dyskutujemy o twoim fake, to nie offtop. A nieścisłości trzeba było wyjaśnić (Co się nie udało bo nagle kończysz... Niby przez pojedynczych userów. Ou jea!)

Cytuj:
Hmmm czy tacy wielcy fakeowcy jak KalasantyX, Sir Speed i inni,
Sir Speed wielkim fake'owcem był?
Owszem jego Starcraft jest dobry, graficznie (poza paroma pierdółkami) bardzo, ale z takimi rzeczami jak np. Fabuła to u nich krucho.
Więc chyba nie bardzo.
Zresztą - elity praktycznie już nie ma.
Ci co zostali (w większości) zatajnili kim byli, nowi nie wiedzą i tak już jest

Cytuj:
robiac swoje fake z doskonala sklejaka tez robia w ots me? Tez ich o to osadzisz? Nie po prostu maja talent.
Gdybym zobaczył coś takiego co ty masz?
Tak. I dopóki by mi sensownie nie pokazali, że zrobili to tak "dziwnie" ale równo bez OTSME bym podtrzymywał swoje zarzuty.

Cytuj:
Aaaa not ak tylko ze oni maja respekt i szacunek i balbys sie do nich wyskoczyc z tekstem ze to ots me. -.-"
Sorka, ja nie mam takich problemów. Siedzę tutaj zbyt długo by się bać do kogoś podskoczyć.

Cytuj:
Myslisz ze jestes taki pr0? Wiesz co, sam jestes zalosny i tyle...
O_o serio?
Dlaczego?
Bo nie głaszczę cię po główce, tylko wytykam błędy i chcę, żebyś wytłumaczył mi parę idiotyzmów ze swojego fake?
Jak nie potrafisz czegoś takiego zdzierżyć to lepiej daj sobie spokój z jakąkolwiek twórczością - bo co? Przestaniesz coś robić jak tylko ktoś cię z góry na dół zjedzie?

A ty Pacz- weź się teraz za coś porządnego do fake.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline