Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2007, 14:42   #629
Lord_Sztorm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 24
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
Lord_Sztorm ma numer GG 8028351
Cool Ale z ciebie frajer ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ...Kikeli... Pokaż post
Witam!!
1.Szukam świata na którym ejst najlepiej średnio albo mało ludzi i jest dużo polaków ceny obojętnie

2. Mam dylemat między pvp a non-pvp gdyż na pvp po czasie będę mógł
zabijać ludzi i gdy ktoś się na respa wbije to wygonić albo skillować na monku
albo jak ale będzie też ryzyko deda a na świecie non-pvp mógłbym siedzieć na bocie(chyba)no i nikt mnie nie zabije ale będą sie wbijać na respa

3. Będę grać oczywiście knightem (KNIGHT ROX) więc według was jakie były by dobre skille na 20 30 i 40 lvl oraz gdzie i naczym skillować

4. Moglibyście mi powiedzieć na czym expić na danym lvl i jak dojść najlepiej ss

5. No i czy dalibyście mi na owym świecie np. PLATE SETA albo jak chyba ze chcecie coś lepszego

6.I ostatnie w co lepiej jechać w axe który ma więcej atk czy w sworda który ma wiecej defa (club odpada bo to shit)

Najlepiej kontakt na gg(7257752)albo PW na forum
Re: Dla Ciebie będzie najlepsza Celesta(świat non-pvp) poczujesz klimat, zakolegujesz sie z kolegami z lvlem (10-20) i nie mów że jestem noobem bo sam jesteś pisząc takie pytanie w tym temacie, gdzie masz w chu**a odpowiedz. Korygująć dalej na monku nie wiadomo kiedy bedziesz skillował chyba na 100+ lvlu,a takto slimy i cyce mądralo, myślisz ze jak jesteś na bocie to sie ciebie nie dednie na pvp kozaku ? Są takie miejsca i jak dobrze ustawisz potowrki to ci tego respa nie wibiją.
"Knight Rox" - czemu, bo było update?
Skille :
20 lvl - 60/60 (slimy)
30 lvl - 70/70 (slimy)
40 lvl - 80/80 (cyce)

wiesz ile tematów jest gdzie expić,itd?, poszukaj. Pewnie królowi będę ssy wysyłał jeszcze...

Tak trudno wynieść z rooka ~1k i kupić sobie go na celescie?!(nie wiem jak tam na innych światach)

@@to już jest twój wybór, ja bym zainwestował w atak

-Pozdrawiam

P.S -> Mi osobiście się Celesta znudziła nie ma adrenaliny nic..
Teraz zaczne grać na eterni i zrobie sobie postac magiczną bo mi sie spodobała, prawdopodobnie sorca;]
Lord_Sztorm jest offline   Odpowiedz z Cytatem