@eerion
Dla ciebie napisze jak robie domki. Pomylilem sie z tym "zegarem" bo bylem tak zdruzgotany mowiac ze robie w ots me ze myslalem ze wywale klawiature prze okno. Wiec tak:
1. Najpierw daje podloge.
2. Przyklejam w lewym gornym rogu tea malom scianke.
3. Przyklejam lewa strone scian.
4. Potem dolna.
5. Nastepnie gorna.
6. Jeszce dalej prawa.
7. No i jest taki problem ze sciana prawa i dolna sie krzywo lacza wiec minimalnie przedluzam prawa sciane tak zeby nie naciac zadnych cegiel etc. a potem przyklejam ta duza narozna sciane w krztalcie litery "L" ale odwrucona i wklejam ja w te puste miejscie gdzie minimalnie przedluzylem sciane.
Niewiem czy to cie zadowala, czy cie przekonalem. Tak jak mowilem ciezko pracowalem i chcialem cos osiagnac normalna uczciwa praca a nie przez ots me. I prosze cie nie mow mi ze nie zaprzeczam ze robie w ots me. Prosze!
Ne robie w OTS me! 
Teraz pasuje?
@Oerciak
Moj nowy fake bedzie mial fabule wymyslona przezemnie. A czy tu nic nie osiagnolem?

Staralem sie, chcialem zrobic cos fajnego. No wiem moze to ze sciagnolem z Naruta nie bylo najleprzym pomyslem no ale cuz.
A sklejki (nie robione w ots bo sie tego brzydze) i inne elementy?
@Matixek007 & Pedziej
Wiem ze wam sie podobalo. Ale tak jak mowi Oerciak i inni- to nie ma sensu. Ja chce zrobic fake gdzie kazdy znajdzie cos dla siebie (bedzie trudno bo idealu nie ma xD). A ten fake nie bedzie robiony na podstawie czegos tam...
@edit
Bardzo mi sie bodobalo wystawienie komentazow przez eeriona ale wkuzylo mnie (i bede szedl w zaparte) z tym ots me... :<
@edit 2
Orog ciesze sie ze i tobie sie podobalo. Ale te argumenty byly bardzo dobre i mialy mi na celu pomuc.