Temat: Beholder solo
Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2004, 21:23   #29
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tfardziel
nie , nie , nie ****a nie .....Ten koles jest naprawde nOObem i tu juz chyba nikt niebedzie sie ze mna klucil ....
piszesz ze poszly Ci 3 ihy z 5 ..... zapewne ****a.... ...ehhhh co Ty za best hity masz czlowieku .. Ty sobie tylko siare robisz umieszczajac takie zdjecia bo gratulowac to ja Ci niebede ...czlowieku 58 w bh ? wiesz ze na tym najlepiej si ebest hity robi ? i pozatym postac masz niczego sobie ... eq wypasione ,mlvl pewnie 2 bo do 3 to zapewne dluga droga ... jak mowisz ze poszly Ci te 3 albo 4 ihy to tak jak bys solowal na uha bh ...i skille to masz pewnie najlepsze z calej tibi ... 58 o nie !!!! przeciez to trzeba miec chyba z 30 sworda !!!
ps. o co chodzi Ci w tym ?? "Moj best hit(wczesniej zawsze na srednim chodzilem wiec napewno stac mnie na lepszy)"
czy chodzi Ci o balanced ? jezeli tak to wez ty lepiej poczytaj sobie poradniki na tej stronie bo nooba ladnego z siebie robisz ... no ja *******e on chodzil na "srednim" wez idz juz sobie lepiej bo mnie krew zalewa
Moge zrozumniec ze ci sie nie podoba, ale chamstwa to jzu nie bardzo. Kto by tu zdjec nie wstawil zjezdzasz go rowno.
@iglarf
Nie wiem jak ty to zrobiles.

@JeteKnight
Ze ja TibiaGG!!!??? A kopnac cie w glowe?

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 17-11-2004 o 21:26.
Gangrel jest offline