Weź spadaj na torga,bo widzę że nie dorastasz do pięt stronie o nazwie tibia.pl.Chyba nie bez powodu jesteśmy suportted tibia fantaste!Widziałem na torgu tematy "RZEŹBA SIŁA I MASA" w których wypowiadały się jakieś mięczaki które się podniecały że przeczytały nie wiem np. forum sdf. albo temat "Dziewczyna" i przy nim zaliczyłem rotfla.
A to jego treść(z pamięci):
Witam!Dzisiaj na basenie podeszla do mnie dziewczyna i zaczela mowic mi cos.I tu mam pytanie czy jest juz moja dziewczyna.
P.S
Mam 12 lat
Co radzicie?
Hhahahahahha
Edit@
Tu jest jakieś 5 bardzo aktywnych modów a na torgu to uuuuuuu a będzie ze 60 i przez kilka dni mogliśmy naśmiewać się z tematu "Dziewczyna"
Ale są jeszcze głupsze tematy"Czas zadbac o siebie a nie opostac w tibi" w którym jakiś opętany 11 latek mówił żeby ćwiczyć(ogolnie niepotrzebne info).
Albo temat "Co najsmiejszego zrobiliscie w domu"
A tu z pamęci wypowiedź jednego gościa:
"Spal dom będziesz miał fun że ja pierdole"
Ogólnie Torg=Recydel
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez siniestro
no, moze znowu dostane bana, ale mało mnie to boli
Ryba, jestes 'lol,omg,zal.pl'
nie napisalem, ze wszyscy tacy sa, tylko wiekszosc 
zmien opis, jest nieaktualny
a, nie robie reklamy konkurencji, bo nie podalem adresu  poza tym spedzilem na tym forum juz dobre 4 lata, wiec widze roznice pomiedzy TAMTYM a tym forum 
|
Sam jesteś żal noobie ze śmietnika jakim jest torg.Jakbyś nie zauważył to mod może dać ci ban na ip lub zapisać woje ip i wyszukać cie pod innym niciem.Have fun!Domena .pl rulessss org. śmierdzi jakimś substratem powstałym z reakcji chmicznej nooba z polakiem