Temat: @private TS
Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2007, 20:09   #18
Nortonus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Na Emeryturze
Imię: Quelis
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
Nortonus ma numer GG 628481 Send a message via Skype™ to Nortonus
Domyślny

Dear Tutors,
As you have already heard, the upcoming update consists to a large extent of further measures in vocation balancing. In order to test this, we plan to have an additional test server just for these balancing features very soon. We will give you further details about that next week. Today, I want to tell you what you should do to prepare for that test:

We have heard your suggestions to provide testing support with money and equipment in the future and generally we agree with this idea. However, when testing the balance between the vocations, we want to have a scenario that is as realistic as possible. Therefore, in this additional balancing test server, you will not get any ressources from us. We want you to test this with exactly what you have on the real server.

Therefore, I advise you to put all your money in your bank account and all the equipment / runes that you intend to use to test into your depot by server save on Monday. That way, you can make sure that you can test things under realistic circumstances.

Thank you all for your help.
--------
Drodzy Tutorzy,

Jak już słyszeliście, następny update będzie się opierał w dużej mierze na balansacji profesji. W celu przetestowania tego, planujemy wcześniej uruchomić dodatkowy test server dla zarysu balansacji(?). Za tydzien przedstawimy kilka informacji, a na razie chcę wam powiedzieć co powinniście przygotować.

Słyszeliśmy o sugestiach by dostarczyć pieniadze i ekwipunek do testów w przyszlości i zgadzamy sie z tym. Jednakze, aby przetestowac balansację musimy zrobić to jak najrealistyczniej<improwizowalem - poprostu chca aby to wmiare realnie wygladalo i zeby nikt nie wyskoczyl nagle ze 100kk i kupowal sobie runki, chca takze przetestowac mozliwosc zarabiania przez dany voc>, wiec nie dostaniecie zadnych zasobow do nas. Chcemy abyscie testowali tym co macie na realnych serwerach.

Zatem radze wam aby wplacic wszystkie wasze pieniadze do konta bankowego i wszystkie przedmioty/runy, które potrzebujecie do testów wlozyc do depot'u przed(?) poniedziałkowym save serverze. Tym sposobem mozecie byc pewni, ze bedziecie testowac w realistycznych okolicznosciach.

Wiem, wiem tlumaczenie do du..szy..

@down
Znajomość wszystkich pomocnych artykułow z tibia.com(tutor guide, manual itp.). M.in co znaczy niebieska tarcza obok nicka jakiegoś gościa. Pożycz mi, a ja pożycze tobie

Były czasy, kiedy byłem Senior Tutorem i aktywnie grałem w Tibię

Ostatnio edytowany przez Nortonus - 12-11-2007 o 20:55.
Nortonus jest offline