Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
cytat-> A może zamknij mordę i wy*******aj stąd !!?
Tibia zawsze była i będzie oryginalna a nie tak jak L2 które ma w huj sciągnietych rzeczy z innych gier.
Więc jeżeli nie masz pomysłów z własnego małego rozumu to wy*******aj.
Nevir co to mialo niby byc?
Ty zakapleksiony dzieciaku niepozwalaj sobie na takie teksty w stosunku do kogos kto pewnie jest starszy od ciebie i w tibie gral na dlugo przed tym zanim tobie mama pozwolila sie do kompa dorwac. Ale rozumiem wychowanie robi swoje a maly ograniczony umysl dopelnia obrazu.
Dla Twojej wiadomosci nie wiem dlaczego powielanie dobrych wzorcow mialo by byc zle? Poza tym tibia nie jest szalenie orginalna bo zapozycza sporo i nie da sie od zapoczyczen oddzielic i wymyslic w tym gatunku cos czego by jeszcze nigdize niebylo. A arenki PvP byly by bardzo fajnym rozwiazaniem urozmaicajacym rozgrywke kiedy juz masz dosc wiecznego exp exp exp exp exp exp exp exp i jeszcze troszke exp exp exp. No ale nudne questy i LvL najwazniejszym elementem Tibi wiec juz niepisze wiecej w temacie.
ps.mogli by cos zrobic ze zbrojami bo to zenada, jakies dodatkowe skile od setu dodac ale po co komu to do expa
|
Jesteś starszy odemnie ale myślę że w rl moglibyśmy porozmawiam na równym poziomie. To co napisałeś że grasz dłużej to mało mnie interesuje i szczerze w to wątpię i uważam że łżesz.
Pomijając najprostszą odpowiedź na tym świecie przeciętnego gówniarza: coś związanego z rodzicami(najczęściej pojazd po starych), bądź: ohh a Ci mama to tamto nie pozwala zanim się coś tam to ja coś tam.
To nadal uważam że powinieneś zamknąć swój jakże "ogarnięty" ryj.
Tibia była pierwsza. Nie wiem w którym roku powstało diablo lecz wydaje mi się że tibia była pierwsza. Więc twoja wypowiedź że: tibia nie jest oryginalna jest bardzo sprzeczna ponieważ jeżeli ktoś mógł coś ściągnąć od kogoś to tylko od tibi skoro była pierwsza.