Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2007, 22:01   #90
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Jesli nie podoba ci sie praca kolegi uzytkownika to mozesz nie pisac w tym temacie albo stworzyc wlasny fake.
Czyli nie można krytykować?
tiaa

Cytuj:
jesli sadzisz ze twoja pozycja(chodzi mi tu o datę dołączenia) jest zbyt wielka na takie tematy to prosze cie uprzejmie o nie wchodzenie na ten temat.
Nigdy czegoś takiego nie powiedziałem i nie mam zamiaru mówić. Długość pobytu na forum czy takie rzeczy jak ilość postów nie mają żadnego znaczenia.

Cytuj:
nie mam zalu ze napisales przy propozycji nazewnictwa techniki zgon,ani nawet ze ostro skrytkowales moja propozycje tajuu kagebushin no jutsu czy tez rasengana...mnie nic to nie obchodzi.juz tyle lat spedzilem na roznych forach ze nauczylem sie przyjmowac krytyke ze stoickim spokojem.a zreszta mam inne powody do zamartwiania sie niz gdy ktos napisze : won pasac owce albo nie wpieprzaj sie w kolejke....
I dobrze.
Jakby każdy miał być zły/inne uczucie za krytykę to ta byłaby bezsensowna. Bo złościć się = nie rozumieć.

Cytuj:
@double post sorry ;/
Musiało ci coś ostro z przeglądarką wrzucić bo triple ci wszedł

Cytuj:
@up:
Forum jeśli się nie mylę jest do wyrażania opinii, wiec jeśli Eerion lub ktokolwiek inny zechce napisać co myśli o tym fake'u to ma do tego pelne prawo a nawet powinien sie wypowiedzieć.
Cytuj:
Co do fake'a to cykl jest dobrym przyklładem umiejętności Eeriona.
W pewnym aspekcie owszem
Ale nie należy zapominać o tym, że fake ma ponad 1,5 roku i standardy były wtedy zdecydowanie inne.
A jeśli chodzi o korzenie - owszem. Na szczęście to było tylko częściowe wzorowanie się. Nie działo się to w tym samym świecie, ani nic ;P.
PS - chciało ci się kopać - ładnie
PPS - jak ktoś chce zobaczyć coś świeższego spod mojego "pióra" to zapraszam do "Szukając Sensu"
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio edytowany przez eerion - 12-11-2007 o 22:04.
eerion jest offline