Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2007, 22:37   #150
Egon_Abus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adrianneq Pokaż post
, wszystko zabrać dla FACC'ów mówisz i zrobić maksymalną liczbę FACC'ów na serverach, że masz rodziców którzy Ci mogą sponsorować "PACC". Pomyśl jak żyją inni, ludzie z bloków którzy nie mają tyle "złotych monet" co Wy ludzie z wyższych sfer, którym śmierdzi nasza ręka. Jeżeli coś Cię zabolało pobiegnij do mamusi niech Ci wytrze biedne łezki.
Lol. Człowieku, pomyśl trochę co piszesz. Ja kupuje PACCa i wcale nie jestem zamożny. Po prostu zamiast piwa/batonika/czegoś innego codziennie odkładam sobie złotówkę. Tylko JEDNĄ złotówkę (to chyba nie jest majątek, co?). I przez 3 miesiące akurat uzbiera się na premium na 90 dni (trzeba jednynie sobie "dopłacić" AŻ 5 złotych ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matecki Pokaż post
I bardzo dobrze, czemu ludzie, którzy nie wpływają na rozwój gry mają cokolwiek dostawać ? Moim zdaniem powinni dwukrotnie obniżyć cenę pacca i zablokować całkowicie dostęp bezpłatny. Ewentualnie można wprowadzić na każdym serverze maksymalne liczby graczy z facc, bądź pomniejszyć im ilość zdobywanego expa. 15 złotych miesięcznie nie byłoby to dużo, a zmniejszyła by się liczba "br?" bądź "daż mnie coŹ?".

Jeśli ktoś chce grać za darmo... macie OTSy.
Ty też się trochę zastanów. Gdyby PACC kosztował o połowę mniej byłoby właśnie więcej noobków (co to jest 15 złotych na m-ąc?). Poza tym gdyby nie było graczy FACC to gracze premium nie mieli by rynku zbytu niektórych towarów i ogólnie byłoby chyba nudniej

Ostatnio edytowany przez Egon_Abus - 12-11-2007 o 22:44.
Egon_Abus jest offline