Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2007, 13:20   #211
x86rush
Użytkownik forum

x86rush's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadol Pokaż post

Napisałeś ze jestes odemnie starszy i huj mnie to obchodzi mozesz by c kurwa nawet o 20 lat myslisz ze jestes starszy i mozesz wszystko jesteś gównem "puki nie ruszasz to nie jebie", specjalnie bede pisal z błendami i bendziuesz sie głowil psie i mnie poprawiał jak pizdeczka ktora robi przy gazetach i innych fuchach edytujace bledy a co do mojego deda jebie mnie co myslisz, i tak zajebie ich pokolej juz 3 ubilem a czas am zeby zabic reszte ~~8ppl bo do heat nic niemam.

ps. plz x86rush popraw moje blendy bo ja ni umiem gildia pisac ! a co do nicka zbigniewa(nie bronie go ani nic) pochwal sie swoim nickiem -.-

x86srusz spoko koles jest starszy i zjadl wszystkie rozumy -.- pozdro pało
Ciekawa postawa: "na złość matce nasram sobie w majtki". Wydaje mi się że nie mam co polemizować z ripostą na tak żenującym poziomie. Potwierdziłeś tylko moje słowa, że trollem internetowym jesteś... i możesz sobie mnie bluzgać ile wlezie, na mnie i tak to wrażenia nie robi.

Co do Etuna, to się zgadzam w 100%. Heat sobie sprzymierzeńców takim postępowaniem nie robi. Powiedziałbym że przynosi to wręcz odwrotny skutek.

Ostatnio edytowany przez x86rush - 13-11-2007 o 13:21.
x86rush jest offline   Odpowiedz z Cytatem